dilluns, 12 de novembre del 2018

PRESTEC DEL CAP DE SETMANA: DETECTIUS.

Ja hem començat a fer el prestec del cap de setmana i aquest curs tenim el carnet de detectiu lector que passarà per 3 nivells: ajudant de detectiu, detectiu novato i super detectiu, a més a més aniré completant la indumentària que porten ells i elles fins que siguen uns detectius complets.

Actualment volem aconseguir el nivell  ajudant de detectiu.
Com podeu vore té uns quadrats on estampem una estrela després de presentar als companys/es la seua faena del cap de setmana.
Més o menys tenim fins nadal, després pujarem de categoria i optarem a detectiu novato, jajaja.
Actualment estem utilitzant aquesta fitxeta que fan en casa amb les famílies i tornen al cole el dilluns, el dimarts és quan fem l'activitat de presentar.la als companys/es i estampar l'estrela.


Abans d'emportar-se el llibre a casa, els detectius busquen al seu nom en la graella del seu equip i anoten el número del conte. Aquestes són les graelles de control.



Les tenim penjades al racó de la biblioteca.



El divendres pose els llibres de la col.lecció a la taula i per equips, o segons van acabant l'activitat que estem fent, passen a triar el conte que volen emportar-se.
Cada detectiu té una carpeta amb el seu nom i dins posa el conte i la fitxa per a casa.




Els detectius a la classe de 5 anys, utilitzem per al prestec la col.lecció sirenetes de l'editorial Galera que presenta el text en lletra majúscula i cursiva.
Aprofite l'entrada per a contar-vos que aquest curs la nostra classe és l'encarregada de la biblioteca al pati. Em pintat les lletres per a decorar aquest raconet i cada setmana un equip s'encarrega de treure a l'hora del pati els contes i el banquet de lectura.






Estem super orgullosos de la nostra tasca a la biblioteca !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe