diumenge, 18 de novembre del 2018

PROJECTE DETECTIUS: MAPA DELS DETECTIUS TRIATS I AUTOR DE MORTADELO I FILEMÓN.

Ja tenim preparats tots els detectius triats per els xiquets i xiquetes, aquest document ens guiarà a l'hora de desenvolupar el nostre projecte, anirem descobrint durant el curs als diferents detectius que elles i ells han triat per a investigar.
Tenim el panell a l'assemblea, l'he fotocopiat amb 2 full de A3 i hem estat investigant-lo. La veritat és que els ha agradat molt trobar-lo i estaven superemocionats per que no ha segut la única sorpresa que hem trobat a la classe.


També teníem per tota la classe fotografíes d'un home que ben be no sabiem qui era, tenia fulls en blanc que tapava part de la fotografia i hem anat mirant fins que hem descobert que tenia alguna cosa a veure amb MORTADELO i FILEMÓN.





Hem decidit buscar a internet qui era el dibuixant d'aquestos personatges i ara ja sabem que li diuen Francisco Ibañez.

En una segona sessió que hem fet hui, hem recordat el que va passar l'atre dia..... el que vos acabe de mostrar de les fotos per l'aula jajaja... hem mirat a internet més personatges de F. Ibàñez : Rompetechos, Pepe Gotera y Otilio, El botones Sacarino.  També hem llegit que F. Ibañez va començar a dibuixar a Mortadelo y Filemón en l'editorial Bruguera a l'any 1958 en la revista Pulgarcito y que inicialment no eren com són ara. Hem observat els seus canvis i la seua evolució.

He presentat 2 diapositives una on la informació anava apareguent.
I altra amb el mapa d'Espanya, hem vist on estava Barcelona i Madrid respecte a nosaltres que estem en Corbera, València.


Finalment hem fet aquesta fitxa sobre Francisco Ibàñez Talavera.
 Al darrere de la fitxa em engantxat la seua signatura.
 I hem ordenat les fotos de més jove a més major.
Mireu que requetebé ens han quedat !!!!!

Per darrere.
Apegant i retallant
Ordenant i una vegada confirmat que està be apegant.



Fins ací Ibànez !!!


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe