dimarts, 8 de setembre del 2020

HEM COMENÇAT !!!

Primera sessió amb les xiquetes de 3 anys, en principi un grup reduït amb 5 xiquetes i xiquets dels que s'han incorporat 3.... ja sabem que en cas de estar constipats no han d'acudir al Centre.

Ha resultat una presa de contacte moooolts tranquil·la, 2 de les xiquetes ja estagueren escolaritzades el curs 2019-2020, així i tot, cal recordar que han estat 6 mesos sense acudir al Centre.

Hem fet un recorregut per l’espai del pati, també he disposat alguns jocs que podien utilitzar lliurement: puzles i jocs amb petxines amb diferents recipients.

Després hem contat el conte del Cuquet Pepet, personatge que ens acompanyarà durant tot el curs. Cóm va néixer i que menja, després hem anat a observar l’arbre de la morera que tenim al centre.


Els amics del Cuquet Pepet ens han deixat una caixa que hem obert amb molta expectació i hem descobert unes targetes amb el nostre nom i la foto que s’han emportat a casa. La propera sessió les portaran al cole i en uns dies les posarem a les perxes. Utilitzarem les targetes per a identificar els nostre espai a la perxa.

També hem fet un joc amb la foto de cada xiqueta partida en dos parts que he deixat en una cistella. L’han descoberta i han muntat les seues fotos de manera autònoma.

La sessió ha durat un hora, de 9.30 a 10.30, després s’ha incorporat un altre grup de 11 a 12 h. Per al que també he preparat un altra caixa amb els mateixos materials, cada grup que s’incorpora utilitzarà els seus materials. Prèviament a la incorporació del segon grup, s’ha desinfectat l’estora i l’espai que han ocupat cada acompanyant.



EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe