dissabte, 11 de maig del 2019

TREBALLEM PROPOSTES RELACIONADES AMB LA PRIMAVERA: PROPOSTA MACETA FLOR.

En aquesta ocasió vos mostre una de les propostes que estem treballant actualment a l'aula de 5 anys, classe dels detectius. 

Com ja sabreu fem racons rotatius per on van passant t@ts.

El primer pas és presentar totes les propostes i van passant per les taules per a coneixer el que han de fer en cada taula.

En aquesta ocasió tenim totes 3 propostes relacionades amb les lletres: una de copiar la paraula, altra de escriure sense model i altra de ordenar les paraules d'una frase. També tenim una proposta relacionada amb el nostre projecte de detectius: posar el guants dins de la maleta de detectius.

La que vos presente tracta de posar cada flor amb la seua maceta, en aquesta proposta han d'agafar una flor ques està cap avall i té una puntuació, la destapen i han de buscar la paraula que li correspon i que està escrita en la maceta.
Hi ha 3 tipus de puntuació definida per les imatges que té cada flor, es a dir, en funció de la complexitat de la paraula, té 1,2 o 3 punts. Han de copiar en el full de respostes la paraula que aconsegueixen posar correctament a la maceta i també han d'anotar la puntuació que té. P.e. la flor que té el dibuix d'una ma, val 1 punt, foc encara que és monosíl.laba, com implica escriure la f i per a elles i ells és complicada val 2 punts. Y per últim p.e. finestra té 3 punts. Despres de completar les 8 paraules han de sumar els punts i en funció de la puntuació tenen una recompensa. P.e. votar dalt la pilota gegant val 18 punts.
Els menuts i menudes trien les paraules en funció del seu nivell de competència i a poc a poc tots van aventurant-se a escriure les de nivell 3.


L'altra proposta que tenim és la de posar-nos el guants dins de la nostra maleta de detectius.



Posem un punt de velcro en cada guant i altres 2 punts en la maleta on previament han dibuixat la seua ma.

Ací vos deixe el material en valencià i en castellà.









Castellano







Els comentaris sempre són benvinguts !!!

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe