dilluns, 12 de novembre del 2018

PINTEM MOCADORS DE SEDA: CARMEN JIMÉNEZ ÍÑIGO

Els detectius han tingut l'oportunitat de visitar l'exposició de mocadors de seda pintats a ma per Carmen Jiménez Íñigo, veina de Corbera i gran artista.

Ens ha preparat un vídeo sobre el procés de fabricació de la seda i després hem disfrutat de la seua exposició, tots el mocadors ens han encantat peró l'experiència més fantàstica ha estat que Carmen ens ha preparat un mocador que hem anat pintant entre t@ts.

Ha segut tan intens que no he tingut temps de fer fotos dels mocadors però eren genials!!!

PRESTEC DEL CAP DE SETMANA: DETECTIUS.

Ja hem començat a fer el prestec del cap de setmana i aquest curs tenim el carnet de detectiu lector que passarà per 3 nivells: ajudant de detectiu, detectiu novato i super detectiu, a més a més aniré completant la indumentària que porten ells i elles fins que siguen uns detectius complets.

Actualment volem aconseguir el nivell  ajudant de detectiu.
Com podeu vore té uns quadrats on estampem una estrela després de presentar als companys/es la seua faena del cap de setmana.
Més o menys tenim fins nadal, després pujarem de categoria i optarem a detectiu novato, jajaja.
Actualment estem utilitzant aquesta fitxeta que fan en casa amb les famílies i tornen al cole el dilluns, el dimarts és quan fem l'activitat de presentar.la als companys/es i estampar l'estrela.


Abans d'emportar-se el llibre a casa, els detectius busquen al seu nom en la graella del seu equip i anoten el número del conte. Aquestes són les graelles de control.



Les tenim penjades al racó de la biblioteca.



El divendres pose els llibres de la col.lecció a la taula i per equips, o segons van acabant l'activitat que estem fent, passen a triar el conte que volen emportar-se.
Cada detectiu té una carpeta amb el seu nom i dins posa el conte i la fitxa per a casa.




Els detectius a la classe de 5 anys, utilitzem per al prestec la col.lecció sirenetes de l'editorial Galera que presenta el text en lletra majúscula i cursiva.
Aprofite l'entrada per a contar-vos que aquest curs la nostra classe és l'encarregada de la biblioteca al pati. Em pintat les lletres per a decorar aquest raconet i cada setmana un equip s'encarrega de treure a l'hora del pati els contes i el banquet de lectura.






Estem super orgullosos de la nostra tasca a la biblioteca !!!


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe