dissabte, 9 de febrer del 2019

VOCABULARI HIVERN /VOCABULARIO INVIERNO

Continue mostrant-vos activitats que estic fent a l'aula relacionades amb l'hivern.

En aquesta ocasió vos mostre una activitat amb temàtica de l'hivern, que el que realment busca és que els detectius es familiaritzen amb les minúscules, han de buscar la paraula en minúscules que es correspon amb la paraula amb majúscules i l'han de col.locar baix. Encara que la presente ací ara, l'hem utilitzat abans de presentar activitats dirèctament fetes amb minúscules. És un bon pas per si voleu que els vostres tinguen una presa de contacte amb aquest tipús de lletra.
Ja sabem que al introduir la minúscula, els nostres xiquets i xiquetes han de tornar a desxifrar el còdi del llenguatge, un codi que ja tenien adquirit amb les majúscules, aquest fet de vegades es suposa una xicoteta frustració. Aquestes activitats de presentació dels dos tipús de lletra fan que la seguretat en elles i ells no es perga i siga un repte més fàcil de superar.





Aquest vocabulari el treballen tots els membres de l'equip i van rotant les diferents fulles de vocabulari a mesura que van fent-les.

Les primeres vegades que l'utilitzen jo vos recomane que no utilitzeu les fulles de registre on anotenles paraules que van fent. Acò ho reserveu per a quant ja están més familiaritzats amb les minúscules.
Ja voreu com els encanta l'activitat !!!

Ací vos deixe les plantilles en castellà i valencià.













EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe