diumenge, 25 de febrer de 2018

QUE BONIC QUE LES FAMÍLIES ENS AJUDEN !!!!

Hem treballat dos sessions d'activitats diferents  per equips i ho hem pogut fer gràcies a l'ajuda de M. Jesús, Empar i Mauri.
En la primera sessió primer expliquem les activitats a fer en l'estora i després ja passem a les taules.
Hem treballat 4 tipus d'activitats:
- Consciència fonològica
- Joc d'addició.
- Joc de formar paraules.
- Joc d'atenció: desxifrem el codi
Podeu descarregar el material que hem utilitzat al llarg de l'entrada.

La primera activitat l'he treta del blog totschooling, entreguem a cada jugador una super boca, en cada dent hem escrit un fonema. Després tenim els fonemes representats per una targeta amb un raspall de dents que per torns aniran destapant. Les xiquetes i xiquets han pronunciar el fonema i l'han de borrar amb una toalleta humida de la dent en la que está escrit.
Les fotos estan fetes en diferents moments de l'activitat.

L'altre grups mentrestant está fent l'activitat de formar paraules.
El podeu descarregar del blog Playdough to Plato, hi ha un fum de material, concretament aquest el podeu trobar ací Joc Pingüins. Encara que estan les paraules en angles, el format és editable i les podeu escriure vosaltres. 

Tiren el dau i han de formar la paraula que hi ha en la casella on van.

El tercer joc d'addició el podeu descarregar al mateix blog que l'anterior, hi ha taulers de sumes, restes y altre que té les dues coses. Jocs d'addició i restaRepasem els colors, el número que surt al dau, és un dau que sols té fins al quatre per a que el joc dure més temps, quantes en tenim abans de tirar i quantes després. Jo l'he modificat per a que s'adapte a les característiques del meu grup, els blocs que havien d'agafar eren molts i encara estem començant. 


L'altre grup ha treballat l'atenció i el desxifrat d'un missatge amb codi secret. Teniem el codi a la pissara i anaven escribint cada lletra fins desxifrar-lo.


 Quan ja tenien tot el missatge desxifrat apegaven la foto del missatge.
El missatge fa referència a que ja ha eixit del seu ou el primer cuc de seda. Tenim els ous desde el curs passat, quan treballarem el projecte dels cucs de seda.
Espere que vos aporte alguna idea per a les vostres classes.


2 comentaris:

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe