diumenge, 1 de novembre de 2015

LA  NOSTRA  CARABASSA.

JA FA DIES COMENÇAREM UNA ACTIVITAT QUE ENS HA MANTES OCUPATS QUASI MIG MES D'OCTUBRE, LA CARABASSA DE LA TARDOR.  COM HEM ESTAT TREBALLANT FRUITES DE LA TARDOR I EL CURS PASSAT PORTAREM UNA CARABASSA AL FORN A TORRAR HEM DECIDIT RECORDAR ELS FRUITS DE LA TARDOR POSANT-LOS DINS D'UNA CARABASSA...... I PRACTICAR LA LECTURA AMB MINÚSCULES !!!!!

COMENÇAREM DIBUIXANT LA CARABASSA, JO, ELLS LA REPASSEN AMB RETOLADOR NEGRE I DESPRÉS LA PINTAREM.UNA  VEGADA PINTADA LA DEIXAREM AL RACÓ DE L'ASSEMBLEA, COM ESTAVEM TREBALLANT ELS FRUITS DE LA TARDOR PERSAREM QUE ESTARIA BE ANAR POSANT-LOS DINS LA NOSTRA CARABASSA.

ELS CARTELLS DELS FRUITS DE LA TARDOR PER A PREPARAR EL JOC MAJÚSCULES I MINÚSCULES QUE ESTÀ FENT PAU, SÓN DE....QUÉ HACEMOS HOY EN EL COLE  ESTAN FANTÀSTICS, JO HE TAPAT EL NOM EN MINÚSCULES, ELLS VAN FENT LA PARAULA I DESPRÉS HO CORREGEIXEN.


UNA VEGADA HAVIEM JUGANT A FER LES PARAULES, VAIG FER FOTOCÒPIA DE LES FRUITES I ELS SEUS NOMS EN MAJÚSCULES I MINÚSCULES.I......LA CLASSE DELS SUPERHEROIS VA ANAR OMPLINT-SE DE CARABASSES, JAJAJA.EL DIA QUE FEREM L'ACTIVITAT DE POSAR ELS FRUITS DE LA TARDOR, UNS EQUIPS ESTAVEN PREPARANT LA NOSTRA CARABASSA DE HALLOWEEN, ALTRES FENT UNA ACTIVITAT DE RECONTE D'MATGES DE HALLOWEEN I ALTRES ANAVEN TRIANT LA IMATGE DE LA FRUITA QUE VOLIEN APEGAR A LA CARABASSA I EL SEU NOM EN MAJÚSCULA I DESPRÉS EN MINÚSCULA.UNA VEGADA TENIEN LA FRUITA, LA RETALLAVEN I ANAVEN A PER EL NOM EN MAJÚSCULA I DESPRÉS ........A PER LES MINÚSCULES, LA FOTO ESTÀ UN POC MOGUDA, JAJAJA LES PRESSES.

PERO PODEU FER-VOS UNA IDEA DE COM QUEDA, APREGUEM LES PARAULES AMB MINÚSCULA I DESPRÉS LA MAJÚSCULA SOLS D'UN COSTAT AMB "CELO".

L'ACTIVITAT HA QUEDAT FANTÁSTICA !!!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe