divendres, 20 d’octubre del 2017

SESSIÓNS DE TREBALL DEL CENTRE D'INTERÉS "TOT SOBRE MI"

No tinc massa clar com anomenar aquesta entrada, volia mostrar com hem treballat a l'aula les sessions que hem destinat a fer el nostre A3 TOT SOBRE MI, mostrar com he organitzat les tasques que han fet a la classe de la papallona Lita els diferents grups: DRACS, FADES I DONYETS, UNICORNIS i BRUIXES I BRUIXOTS. 

Han estat moooooltes sessions de treball en xicotet grup.

Podeu veure com hem anat completant el nostre treball:
Pintaren el color favorit, triaren la mascota preferida, dibuixaren a la seua família, retallaren el seu racó de classe, el menjar que més els agradava i la beguda, es dibuixaren en el que serà la portà del superllibre A3. 
El material el teniu en l'entrada TOT SOBRE MI







També hem treballat els mesos de l'any, els han ordenat. 


Han seleccionat quin és el mes del seu aniversari.



Cadascu ha agafat el mes del seu aniversari i l'ha triat del llistat de mesos, l'ha retallat i l'ha apegat al seu llibre A3.



També els anys que tenen representat per ciris, 3 o 4.

Han copiat el carrer on viuen i el número de casa. Després de varies converses a l'assemblea i quan ja tenen mes o menys clar, jajaja, el nom del carrer i el número, he anat escribint-ho en un paper en companyia del xiquet o xiqueta per a que poguera copiar-ho al seu full A3.

Recordar-vos que mentres estic treballant amb un equip, els altres estan fent altra activitat.

Ha estat un treball més complet del que jo pensava que ha donat peu a tractar aspectes que jo no m'havia ni plantejat.

Encara no hem començat amb el projecte de la papallona Lita que serà el que portarà aquest curs el pes del treball a l'aula. Començarem la propera setmana i ja he preparat les fitxes que expliquen com hem triat el nom de la classe i els equips que tenim.


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe