dijous, 23 de març de 2017

EL NOSTRE PROJECTE A NIVELL DE CENTRE : TRANSFORMAR EL PATI DEL COLE.

Aquest curs el nostre centre també participa a la setmana de projectes dins del Pla de Formació del Professorat del CEFIRE de València. 
El nostre projecte d'enguany : Fer un pati més atractiu per als nostres alumnes amb col.laboració amb les families.
Al mes d'octubre vam començar el projecte, en primer lloc i després de decidir aprofitar més l'espai del pati, ens reunirem per a redactar una nota amb la que demanavem la col.laboració de les famílies per a aconseguir-ho. Després d'un temps ens arribaren les propostes, tant de noms per al projecte, com de espais que podíem crear.
El lema que finalment triàrem va ser : Mitja hora divertida. De totes les propostes cada classe va triar les que més ens agradaren i la classe del Cuquet Pepet farà una paret musical i rodes al pati.

En estos moments, estem preparant els tallers per a fer el nostres instruments, esperant que ens arribe la pintura per a pintar la base de la nostra paret musical i preparant les rodes.

Hui vos mostre als Cuquets netejant les rodes que després pintarem i deixarem al pati. Ens quedarà un pati molt bonic !!!!LA PARET MUSICAL : FEM "SONAJEROS".

Setmana passada tinguerem la visita de Vicent i Nuria, iaio i mare de Vicent. Ens ensenyaren com fer "sonajeros" per a la nostra paret musical.
 Vicent estava molt emocionat i va ajudar als familiars a explicar tots els passos.

Necessitarem per a fer-los  xapes foradades, fil d'aram i cinta adhesiva.

Tots els cuquets participaren passant les xapes pel fil d'aram.


Quan ja teniem totes les xapes en el fil d'aram Vicent ens va ensanyar com doblar el fil d'aram amb les estenalles i tancar-lo per a que les xapes no s'escaparen.
I li posarem una cinta per a no fer-nos mal.
Ens van quedar molt be !!
Els cuquets els feren un gran aplaudiment.

Hui hem fet una fitxa relacionada amb la visita de Vicent i Nuria.
Han repassat els noms del iaio i la mamà de Vicent i després han retallat i apegat les imatges al lloc corresponent

Tenim moltes visites que contar !!!


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe