diumenge, 5 de febrer del 2017

LES NOSTRE BOTELLES DE LA PAU: EXPLICACIÓ DE L'ACTIVITAT

Aquesta activitat l'hem fet en diferents sessions, abans del dia de la Pau i després. De fet l'acabàrem aquest dijous!!!!

El primer que ferem va ser treballar a l'estora en el moment de l'assemblea, quines coses podiem fer per a "fer Pau", xicotets gestos que els Cuquets feien en el seu dia a dia. D'aquest moment surguiren les paraules que per a ells i elles simbolitzaven la Pau. Paraules com: compartir, jugar, ballar, cantar, acariciar, abraçar, besar, perdonar, etc.

Els vaig dir que qué els semblava, si posavem aquestes paraules dins d'una botella i les deixavem en un lloc, on tots pogueren vore quines són les coses que fan possible la Pau entre nosaltres. Com sempre, es van mostrar entussiasmats.... els venc bé el producte, jajaja. 

En una anterior entrada vos vaig mostrar les botelles ja pintades i els missatges, ara vos mostraré tots els passos que hem seguit.


Primer treballarem com podiem aconseguir el color blau claret per a pintar la botella, al color blanc aniriem posant-li gotetes de blau fins que ens agradara el color. Decidirem que amb 3 teniem prou.


Després vaig traure les paraules que haviem triat per a fer Pau, amb la lletra escolar 4 puntejada, ells les havien repassat, i les posarem en pràctica.









El pas següent va ser enrollar..........................



...................  Les nostres paraules


En la sessió final, Vicent va tornar a treballar amb ell el que havia escrit cadascú i Vicent va anar repartint les botelles de Pau.



Finalment una vegada haviem decidit on les posariem eixirem a fer-ho.



Ha quedat molt be i l'ajuda de Vicent indispensable !!! 


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe