dissabte, 6 de maig de 2017

PER FI.....JA LA TENIM EN CLASSE, LA TAULA DE LA LLUM.

Desde principi de curs que anava rondant-me la idea de fer una taula de la llum, semblava fàcil , vaig "enredrar" a Vicent, el nostre "manitas particular" i gran col.laborador de tot el que fem a la classe; Tant debades, he tingut a una de les seues netes durant 3 cursos i ara tinc a l'altra. De manera que sempre que li demane alguna cosa ahí està. També "enredrarem" a Luis, altre col.laborador assidu de la classe pero de manera mes formal ja que és el que ara s'encarrega del manteniment del Cole desde l'ajuntament. 
Després de fer diferents intents, em va semblar més segur comprar-ne una feta, teniem massa coses que controlar, intensitat de la llum, mando, caixa de fusta..... Millor centrar-nos en altres asunts i deixar la taula a gent més professional.

Vaig començar la recerca de Taules de LLum a internet, i sempre diuen que quan vols alguna cosa, és quan més difícil ressulta trobar-la, i es que mirava i mirava i no hi havia manera de trobar una que s'adaptara a les necessitats i més amb factura.

Finalment ho vaig aconseguir, al blog Las jirafas saben bailar on ens han fet una super taula de la llum. També tenen informació sobre materials i jocs per a fer.

Els meus esforços es van centrar en convencer als que controlen l'aspecte econòmic de lo convenient que seria tindren una...... i no em va costar massa.

Ja tenim taula de la llum al Cole !!!!

La primera activitat que hem fet és una observació de l'element...... han al.lucinat amb els canvis de colors i després hem fet una activitat de construcció del nom.
Ara a preparar activitats !!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe