dijous, 13 d’abril de 2017

LA PARET MUSICAL : GUITARRES.

En aquesta entrada vos conte la visita que ens feren Alina i Mª Jesús, mares de Sophie i Moisés respectivament. Amb l'ajuda de marits i pares, retallaren 3 guitarres en fusta, una la portaren ja acabada i les altres 2 vingueren a la classe a presentar-les als Cuquets i mostrar-nos el procés que havien seguit. Hem aprés que la fusta quan està a l'aire lluire s'ha de tractar per a que no es faça de mal be.  Hem de sellar la fusta per a que l'aigua no penetre i això és el que hem fet.


Després hem estat mirant com posariem les cordes.


En un principi pensarem posar els fils que es gasten per a fer polseres, necessitavem estirar-los molt per a que sonaren i amb això la participació dels Cuquets va ser imprescindible. Estirarem, estirarem i estirarem..... encara que finalment abans de penjar-les a la paret, ho canviarem per fil de pescar que sonava més.

Al dia seguent que les guitares ja estaven ben seques, les pintarem, una amb puntets amb els dits i altra amb ratlles. Posarem tapons de llet, els que són més grans, repartits en taules i ferem 2 grups, el dels punts i el de les ratlles. 

Cada Cuquet va agarrar una toalleta humida, no tenia massa com acabarien, pero s'organitzaren molt be !!!.Com podeu apreciar en les fotos tot el mon anava cap ací i cap allà, al seu aire. Va ser fantàstic !!! 

A mig dia les vaig envernissar i quedaren genials.

Per la vesprada vingueren Alina i Mª Jesús i ens posaren les cordes.
Les nostres guitarres ja estaven preparades per a posar-les a la Paret Musical !!!

En tornar de Pasqua farem un visionat de fotos del procés i prepararé alguna fitxeta per a seguir treballant els noms de les famílies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe