diumenge, 26 de febrer de 2017

LA NOSTRA DISFRESSA COM A CENTRE D'INTERÉS: FITXES MAG RASPAYÚ.

Al mateix temps que hem estat preparant la nostra disfressa, hen decidit coneixer més coses del Mag Raspayú i altres mags amics seus. Hem estat mirant informació d'internet com: on viuen, cóm fan lles seues pocions màgiques, cóm van vestits, quins complements porten, qué mengen... encara que ho hem trobat de les bruixes, dels mags no...., cóm poden recordar totes les seues formules de magia, etc.

Per a acompanyar tota aquesta investigació els he preparat unes quantes fitxes que hem fet i seguirem fent un parell de setmanes més.

Aquestes les ferem mentres preparavem la disfressa.


Pintarem la vareta igual que la nostra.

Aquesta la vaig preparar per a repasar i també per a copiar les paraules.Ací treballarem els tamanys gran mitja i menut aprofitant que la nostra disfressa portava estreles dels 3 tamanys.


Ací vos deixe les que ens queden per fer. 
El ball de la granera ja l'hem fet però el tornarem a fer i aprofitaré per a treballar el número 3 donat que vaig demanar a les famílies si tenien graneres de bruixa i ens en van portar 3 que les tenim allí d'exposició.


Aquest cap de setmana, aprofitant que la motivació és molta després de fer a classe una poció màgica que servia per a respirar millor, s'han emportat a casa les indicacions per a preparar-ne una. 
La que ferem a classe és la que he posat com a ejemple als pares i després de beure t@ts respireven millor. Jajaja.


El dilluns vorem la poció que ens prepara cadascun.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe