diumenge, 22 de gener de 2017

UN COLLAR AMB ELS COLORS DE L'HIVERN

En aquesta ocasió hem combinat dues activitats, una fitxa relacionada amb el tema de l'hivern on hem treballat l'observació, el fet d'encerclar elements, les grafies dels números 1, 2, i 3, una serie de blau i morat i el recompte.

Primer hem començat per les grafies, vaaaa que ens hem d'ensenyar a fer els números. Jajaja.L'altra activitat ha estat fer un collar amb els colors de l'hivern.

Primer hem pintat els macarrons i els hem deixat secar.
Una bona opció, posar un plastiquet amb la foto que tenen a la taula per a deixar els seus macarrons pintats. Hem pintat 3 macarrons de cada color: blau, gris, morat, negre i blanc.l'organització ha segut un poc en funció dels colors que anaven pintant. quan quedava un espai lliure anaven venint a pintar. 

Per la vesprada ja estaven tots els macarrons secs, ventatges de la calefacció i hem començat a preparar els collars. 
Mentres, anaven repassant els cercles dels que portaven bufanda i fent la serie morat i blau, anava medint la llargaria dels collars i conforma anaven acabant la fitxa anaven passant els macarrons per la llana. 
Si es fixeu, he passat per la llana un paper i le apegat amb celo per a que els macarrons no s'escapen, primer havia fer un nuguet però alguns s'han soltat i amb el celo ha anat de 10 !!!

Ací vos deixe el producte final, jajaja.


Espere que vos agrade, a ells i elles els ha encantat !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe