divendres, 27 de gener de 2017

JA TENIM TOT PREPARAT PER A CELEBRAR EL DIA DE LA PAU.

Com tots els coles, al Castell també celebrem el dia de la Pau.  No sé si ja vos he contat que el nostre centre té 2 edificis situats amb 2 parts del poble diferents, nosaltres diguem el "Cole de dalt" i  el "Cole de baix". Pues be, el nostre centre és el "Cole de baix" i som Infantil i Primer Cicle de Primaria. Aquest curs vegerem una idea per internet que ens va agradar, i Infantil i Primer Cicle de Primaria, com sempre, la farem junts.

Les companyes de Primer Cicle dibuixaren un colom precios, d'un tamany considerable jajaja. Els Cuquets anarem a vore'l i allí els vaig contar el que teniem que fer.


L'omplirem amb els paperets de les magdalenes amb la base pintada de diferents colors. La silueta del colom será amb negre i al voltant omplirem amb els colors primaris més el taronja i també negre. Ja vos mostraré com queda.

Els "Cuquets" es posarem mans a l'obra:

Primer a l'assemblea col.locarem tot el que necessitavem i anarem comentant.

Els paperets de les magdalenes.
Les botelles de pintura.
Un tapó per cada color.
Un pinzell per cada color.


Després distribuirem els tapons en els diferents equips i començarem a pintar la base dels nostres paperets.
Prompte em vaig donar conter de que necessitava un espai on deixar el que anaven pintant i llevarem els noms. Els posarem en la taula del racó dels puzzles i de la biblioteca, allí aniriem deixant el que pintarem.

Els Cuquets rotaven per les taules i anaven completant els colors que els faltaven.


Vos recomane que tingau preparat un paper, on deixar el pinzell quan acaben de pintar el color que els toca perque si no s'omplin les taules de pintura, ho dic per experiència, jajaja.

Ja tenim tots els paperets de magdalenes pintats.


M'oblidava de Marc i Elsa, que no vingueren perque estos dies de fred també ens han portat moooooolts constipats, i ho feren en un altra sessió mestres passavem llista.


Espere que Àngela i Diego estiguen ja bons el dilluns i els done temps a pintar-ho.
Estem emocionats esperant a vore com queda el nostre Colom de la Pau.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe