dissabte, 28 de gener de 2017

FITXA DEL DIA DE LA PAU AMB VICENT EL NOSTRE ALUMNE EN PRÀCTIQUES.

Fa uns quants dies que tenim a classe a Vicent Sánchez Cucarella, un alumne que ve de l'escola de Magisteri i està fent les seues primeres pràctiques a l'escola, ha estat treballant amb la classe preparant les activitats del dia de la Pau i altres que vos he mostrat. Sols he aconseguit que eixiren els seus peus en les fotos però en aquesta sessió ja l'he convençut per a que es deixara fotografiar.


Ahir dijous ferem dos activitats més del dia de la Pau, una fitxeta per a reforçar quin dia anem a celebrar-ho.I un altra activitat que consisteix en enviar dintre d'una botella coses que podem fer per a que la Pau siga possible.

La fitxa ens va quedar requetebé, mira que estavem tant entretinguts fent-la que ni ens adonarem de l'hora i les mamis i papis tingueren que esperar un poc més de l'habitual.  Els Cuquets han picat com mai haguera esperat, ells sols practicament podien treure els coloms.Ho he aconseguit Vicent !!!! Ací estas.

De l'altra activitat no vaig fer fotos pero vos conte que treballarem el procés de fer el color blau claret, amb blanc i tres gotetes de blau, que els Cuquets contaren. I vegeren amb ulls ben oberts com anava canviant el color. Que els Cuquets han pintat amb pinzell les botelles i amb retolador taronja el tapó, requetebé !!
També estem escoltant dos cançons que trobat navegant i que m'encanten. 
Vicent espere que t'agrade l'entrada !!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe