dimarts, 27 de desembre del 2016

LA VISITA DE SS.MM. ELS REIS MAGS D'ORIENT.

Com tots els anys quan arriba el moment de la visita del Reis Mags, tenim faena al coll, primer hem de trobar els catalegs de joguets i portar-los al cole, hem de pensar quins 3 regalets anem a demanar i hem de fer reflexió de com ens hem portat i si pensem que els Reis ens portaran joguets o carbó.
Com encara no saben escriure, triem dels catalegs els 3 regalets que ens agradria que ens portarem i els apeguem en la carta, després escribim el nom i decorem la carta al nostre gust.

Altra vegada hem tingut l'ajuda de les mamis sense les que aquesta activitat en 3 anys no podriem fer.  












Les mamis i els xiquets i xiquetes tenen clar que les mamis han de treballar amb un equip en el que no estiga el seu fill o filla.

Una vegada tenim totes les cartes fetes, les penjem a la classe i esperem la visita dels Reis. Quan tatxem en el calendari, contem els dies que falten per a la visita dels Reis, fins que arriba el gran dia.

I per fi va arribar.



Allí estaven......... No tingueren gens ni mica de por !!!












Per a despedir-nos ens tiraren molts caramels.


Jo que soc defensora de l'escola laica, no treballe l'aspecte religios del Nadal i aquesta activitat ll'enfoque cap a que els 3 Reis porten regals als xiquets i xiquetes que respecten als amics i als majors, als que comparteixen i ajuden als altres i sobretot als que són capaços de trobar l'alegria, dels conte el monstre de colors, quan estan enfadats.

La veritat és que ho passen molt be i tenen molta il.lusió. 

Aquesta activitat de la carta en 4 i 5 anys fins ara l'hem amb la col.laboració dels nostres padrins lectors. 



COSES QUE HEM FET EN NADAL: FITXES NADAL, FELICITACIÓ FAMÍLIES, PORTÀ TREBALLS.

Aquestos dies del mes de desembre hem estat molt ocupats, a més de fer les tasques del centre d'interés El Nadal, que ja vos vaig deixar en una entrada anterior i que podeu mirar punxant amb l'enllaç, he ampliat un poc amb aquestes 3 fitxes més.




També hem fet una felicitació per a les famílies que ens ha quedat molt xula.


Vaig fotocopiar la base i ells repassaren amb retolador dorat les lletres de Bon Nadal i la forma de l'arbre, després vaig posar punts on tenien que apegar les estreles grans i més punts on tenien que posar les estreles menudetes. 

Pe a fer la portada dels treballs del primer trimestres vaig tindre unes ajudantes fantàstiques. Era un poc complicadeta per a fer-la sols amb ells i elles i amb la col.laboració de les mamis ens va quedar rebé !!!






Gracietes a les ajudantes !!!!


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe