dimecres, 14 de setembre de 2016

COMENCEM UNA NOVA ETAPA : CLASSE DEL CUQUET PEPET 3 ANYS.

LA  CLASSE  DEL  CUQUET  PEPET  CURS  2016 2017.

Les  vacances han passat  volant, encara que hi ha qui diu que sempre estem de vacances, entre finalització de curs, que enguany s'ha allargat i organització del nou curs, han estat un suspir. Menys mal que encara vaig fer una escapadeta de 10 dies al Marroc que em va renovar les energies. Bon menjar, bones vistes i la millor companyia que mai havia pensat.

Ja torne a estar ací per a anar contant-vos les aventures amb aquest nou grupet de 15 xiquets i xiquetes. Enguany som LA CLASSE DEL CUQUET PEPET.

El dia  8 per ser festa a Corbera encara estava jo donant els últims tocs a la nova aula i deixant-la  ben atractiva per als nouvinguts !!!El primer dia de cole entraren 4 xiquetes i 1 xiquet. Tinguerem uns moments de plors que anaren desapareguent i alguna "enfada amb el mon" perque l'havien deixat allí !!!
Després d'una estoneta de joguets a l'estora començarem a posar el nom als nostres gots per a beure.


Després, els vaig presentar el seu espai per a penjar els saquets.Encara tinguerem temps per a preparar un globús amb la cara del CUQUET PEPET.Després esmorzar.


Contar un conte al pati. Sense fotos de moment, sols imatges dels personatges del conte, a vore si a l'altre grupet puc fer alguna foto.


 I cap a casa...... contents i contentes, la majoria !!!


El dilluns més.


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe