diumenge, 28 de febrer de 2016

SEMINARI SOBRE JOC ESPONTANI.

Aquest cap de setmana hem estat a Fortaleny, el CEIP Sant Antoni Abat, centre innovador que està continuament a la cerca de noves metodologies ens va convidar a participar de la seua activitat i allí que acudirem. Ha estat una experiència molt gratificant compartint amb companyes i companys d'altres centres formes de fer i de ser. 

Sobre tot la presentació per part dels seus creadors de la pàgina

http://imaginelephants.com/es/
Ací recullen el seu treball d'investigació que tracta del Joc espontani. Un documental on entrevisten a un fum d'especialistes i on cadascun aporta el seu punt de vista, donant una visió molt completa del tema.

La pàgina està molt ben montada ja que presenta un document visual de una durada de 50' pero el permet anar directament a la informació que tú necessites. Pots buscar per temes, per entrevistats. 

Jo vos recomane que es prengau un temps i mireu tota l'entrevista, a mi em va fer obrir els ulls sobre la necessitat del joc espontani per al bon desenvolupament dels xiquets i xiquetes, com estem desplaçant aquest tipús de joc tan important, deixant als menuts sense ferramentes per a imatginar, crear, experimentar, enganyar-se. 
Esta nova societat cap a la que anem de sobreprotecció, de pors, de velocitat vertiginosa, de.........., està fent que els xiquets i xiquetes perguen experiencies vitals per a ells i elles.

Bon cap de setmana.

ELS  SUPERHEROIS VAN AL TEATRE !!!

Hem anat a València al teatre La Estrella a vore l'obra Blancanieves. Hem aprofitat l'eixida per escriure una nota a les families el dia de abans i treballar la lectoescriptura en cursiva. Ens han quedat de los més rebé.Ja preparats per a la martxa.


Ací teniu als SUPERHEROIS en valència. Els amos !!!!!


 Després esmorzarem al jardí Botànic I al teatre estaven encantants, només teniu que mirar les fotos.
Foto amb els actors i tot !!!!


 I cap a Corbera amb unes cares de felicitat.


Una eixida que els ha agradat molt.


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe