diumenge, 7 de febrer de 2016

DE   QUÉ  ENS  HEM DISFRESSAT  ????????

A la classe dels Superherois ho tinguerem clar......la nostra disfressa seria com no podia ser menys, de  SUPERHEROIS !!!!!!!
Com  sempre, la co.laboració de les famílies ha estat imprescindible..... sense elles la nostra disfressa no s'haguera pogut fer.
Començarem la darrera setmana de gener, l'escola es va omplir de mares i pares que treballaren conjuntament amb les tutores dels seus fills i filles per a fer possible unes disfresses FANTÀSTIQUES, tots els espais del centre estaven plens de taules preparant les disfresses.

El pare de Pau, Marcos ens va conseguir unes plantxes de cartró fabulos que convertirem en escuts. Ferem tallers de disfressa totes les vesprades.

Mentres algunes mares retallaven les bases de l'escud, altres forraven els bordes, altres retallaven les lletres dels escuts S H en goma eva.
Després els superherois pintaren els seus escuds.
Apegarem les lletres al nostre escud.I al mateix temps ens preparavem per a rebre al Rei Carnestoltes i les seues consignes al pati del cole.

Ferem els braçalets amb super poders. Els dies anaven passant i pensava que no arribavem a temps. 


Retallavem les estrelles per als nostres cinturons de superherois.


I les famílies sempre ahí, compartint i acompanyant amb molt bon humor !!!!


una vegada fets els antifaços se.ls posaren per vore si eren cómodes.I ja ho crec que eren perque no volien llevar-se'ls !!!

L'esprint final va ser de locura, no arribavem !!! era el dia d'abans i encara estavem retallant i apegant estrelles.....i això que Vanessa i Mª Jose s'emportaren deures a casa i tot i, Nuria, Tania i Hanani.... em sembla que em deixe a algú....... vingueren pel matí a fer disfressa !!! 


Ja per la vesprada teniem la disfressa quasi a punt.I entusiasmats per el carnestoltes digueren..... i si ens difressem nosaltres també? i.... pensat i fet, a les 7 de la vesprada s'en anarem del cole amb les disfresses dels majors també gairebé acabades.... Es un dir !!!!! 
El dijous pel matí, Elena va correr, Mª Castillo va retallar, Nuria es va fer de pegar estrelletes als calcetins que no vull ni pensar.... Gràcies a totes !!!


Conseguirem unes disfresses de SUPERHEROIS ESPECTACULARS !!!!

Ferem el passacarrer pel poble de Corbera.


I tornarem al cole a berenar.I ens ferem la foto amb els padrins i padrines.


Un carnestoltes FANTÀSTIC amb la classe dels superherois ampliada!!!! ELS  SUPERHEROIS  CELEBREM EL DIA DE LA PAU.

A la classe  dels  superherois ja contavem els dies per a que arribara el dia de la Pau. A les rutines, quan anem ratllant al calendari els dies del mes, sempre demanen els superherois que contem quants dies falten per a celebrar la Pau.Mentrestant, anem preparant el que farem. Les mestres anem totes loques aportant idees i finalment ens decidirem per una que vegerem a internet.... quantes vegades ens soluciona la papeleta. Gràcies a t@ts els que compartiu les vostres faenes!!!!!

Ens decidirem per un paisatge que montariem entre tots els cursos del Centre Històric. 


Un cel blau amb paper continu blau, un prad verd, també amb paper continu, uns nuvols, que montarien els de 3 anys, un sol, fet amb paper adhesiu groc, al que els de segon afegirien els raigs i unes flor que fariem 4, 5 anys i primer.

Dit i fet ens posarem a montar la base i preparar les tiges.


Ja teniem la base per a començar.


A les classes les xiquets retallaren mans de diferents colors i els superherois volien saber que anavem a fer amb elles, anarem al mural i vegeren que importants serien les mans de t@ts per a fer el mural.


Ens posarem mans a l'obra, mentre uns retallaven les mans altres feien les activitats de suma que teniem previstes.

I va arribar el dia per a montar el nostre mural de la Pau.


Anavem a fer un paisatge de Pau entre t@ts.Les nostres flors van quedar així:


i una vegada acabat ens ferm una superfoto !!!!!


Pero no penseu que el nostre superprojecte no adelanta....també hem treballat Iron Man !!!
Amb una distribució de classe que es modifica segons les necessitats !!!

Espere que vos agrades l'entrada de la Pau i vos aporte alguna idea ja per al proper curs.EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe