diumenge, 24 de gener de 2016

ELS  SUPERHEROIS PRACTIQUEN L'ESCRIPTURA DE VOCALS I ENS VISITA MARSHALL DE LA PATRULLA CANINA.Qualsevol moment és bo per a treballar; Un retolador, una "tira" de paper i l'estora ha motivat als superherois a escriure les vocals, a  e en minúscula, com mai m'haguera imatginat !!!!
Si ens enganyem no passa res, tatxem i seguim !!! i després al saquet per a mostrar-ho a casa.
Si porten un joguet que volen mostrar també treballem........... Marshall,  de la Patrulla  canina ha estat l'estrella..... després  em  demanaren que volien fer una fitxa amb els noms dels  membre  de la patrulla  canina.


De repent..... es posaren a cantar t@ts !!!!I no vaig tindre altra que preparar-los la fitxa de la patrulla canina, estaven tan emocionats !!!!

Ací vos deixe el que vaig preparar per si ho podeu fer servir. Havien d'escriure el nom dels menbres en minúscules.
ESTEM FENT TAMBÉ UN LLIBRET  DE L'HIVERN  I   CONSTRUCCIÓ DE FRASES  AMB  LA  VISITA  DELS  PADRINS/ES.


I ÉS QUE ELS SUPERHEROIS SÓN MOLT FAENERS I FAENERES, HEM COMENÇAT LES CLASSES I HEM APROFITAT PER TREBALLAR UN POC L'HIVERN, ACÍ VOS DEIXE ALGUNES FITXES QUE HE PREPARAT PER A L'HIVERN.


AMB COMPANYIA DELS PADRINS I PADRINES TREBALLAREM AQUEST MATERIAL QUE VAIG ADAPTAR A LA CLASSE PARTINT D'UNA IDEA QUE HEM VA DONAR EL

ES TRACTA DE FORMAR FRASES PRENENT COM A REFERÈNCIA LES IMATGES, HE PREPARAT ALGUNES RELACIONADES AMB SUPERHEROIS:ALTRES  DELS SUPERHEROIS A LA VIDA REAL:TAMBÉ RELACIONADES AMB ACTIVITATS QUE FEM AL COLE:

I ALTRES AMB ELS PROPIS SUPERHEROIS DE LA CLASSE.


AMB L'AJUDA DELS PADRINS I PADRINES FEREN AQUESTES FRASES. L'ACTIVITAT ELS VA AGRADAR MOOOOOOOOOOOLT.

D'AQUESTA SESSIÓ NO HE POGUT FET FOTOS PERQUE LA MEUA COMPANYA JUANI ESTAVA MALALTA I VAIG TINDRE QUE CONTROLAR A PADRINS, PADRINES, FILLOLS I FILLOLES, JAJAJA... PIRULI VAIG ACABAR !!!!EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe