diumenge, 10 de gener de 2016

LA  VISITA  DELS  DONYETS...... A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS.

HEM FET TANTES COSES I HEM TINGUT TANTA FAENA QUE NO HE POGUT SEGUIR EL RITME I M'HAN QUEDAT PENDENTS MOLTES COSES QUE HEM FET EL MES DE DESEMBRE, EN AQUESTA ENTRADA INTENTARÉ POSAR-VOS AL DIA PERQUÉ EL TEMPS VA PASSANT I TOT VA ACUMULANT-SE.


EN  PRIMER LLOC VOS CONTE QUE VAM REBRE UNA NOTETA DELS NOSTRES DONYETS PARTICULARS, JA HAVIEM NOTAT ALGUNES COSES EXTRANYES, COM ARRIBAR UN DIA I QUE LES CADIRES ESTAGUEREN DALT LES TAULES..... COLPS EXTRANYS ...... JOGUETS QUE CANVIAVEN DE LLOC.......NOMS DE LES PERTXES TAMBÉ CANVIATS DE LLOC...... COSES MOLT EXTRANYES. ESTAGUEREM "RAONANT-HO" A L'ASSEMBLEA I ARRIBAREM A LA CONCLUSIÓ QUE SERIEN ELS DONYETS QUE VOLIEN GASTAR-NOS ALGUNES BROMETES.UN DIA QUAN ENTRAREM A LA CLASSE TENIEM UNA NOTETA DEIXANT-NOS UNS PUZZLES PER A MONTAR, I JA HO TINGUEREM CLAR..... EREN ELS DONYETS!!!!


ELS SUPERHEROIS HO PASSAREN MOLT BE FENT-LOS, PRIMER ELS MONTAREN MIRANT EL MODEL I UNA VEGADA FET APEGAVEN UN GOMET AMB FORMA D'ESTRELLA MENUT, I QUAN EL FEIEN SENSE MODEL APEGAVEN UN GOMET TAMBÉ AMB FORMA D'ESTRELA PERO GRAN. TOTS I TOTES MONTAREN ELS PUZZLES.
ELS PUZZLES ESTAVEN NUMERATS, CADA LLÀMINA TENIA UN NÚMERO I CADA PEÇA CORRESPONENT A LA LLÀMINA PER DARRERE TENIA EL MATEIX. ACÍ VOS DEIXE UN MODEL I LA PLANTILLA DE CONTROL.

MENTRES  ALTRES SUPERHEROIS ESTAVEN FENT UNA FITXA DEL PROJECTET DE NADAL


ALTRES JUGANT A LA BATALLA DELS NOMS, IDEA QUE VAIG COPIAR DE tresquatreicinc: BATALLA DE NOMSI TAMBÉ AL MÉMORI.SEGUINT AMB ELS DONYETS..... UN ALTRE DIA, ENS VAN FER ARRIBAR ALTRA NOTA ON ENS DEIXAVEN UN CALCETÍ DE MOSTRA, I ENS CONVIDAVEN A QUE FEREM EL NOSTRE.
   RAPIDAMENT TINGUEREM QUE POSAR-NOS MANS A L'OBRA I COMENÇAR A PRACTICAR A COSIR.


I DE REPENT UN DIA APAREGUEREN A L'ESTORA UN MONTÓ DE CLACETINS.
CADA SUPERHEROI VA TRIAR ELS COLORS QUE VOLIA.JO  CREC  QUE ELS  DONYETS HAN UTILITZAT "BAYETES" DE QUALSEVOL SUPERMERCAT.... A MI EM SEMBLEN LES DE "MERCADONA", ESTOS DONYETS ESTAN ENTERATS, ES MENEGEN PER LA ZONA !!! JAJAJA.

UNA VEGADA TRIAT EL CALCETÍ, ELS SUPERHEROIS ESCRIBIEN EL SEU NOM:
I DESPRÉS POSAEM UN PUNTET DE SILICONA PER A PODER COSIR-LES SENSE QUE ES MENEJAREN.

APROFITAREM LA VISITA DELS PADRINS I PADRINES PER A QUE ENS AJUDAREN A COSIR ELS NOSTRES CALCETINS. 


I MENTRES ELS ALTRES OMPLIEN UNA FITXA PER A CONÈIXERS MILLOR, VAIG TINDRE LA SORT DE QUE UNA COMPANYA BLOGUERA ANA MONTES CASTILLO DEL BLOG DEJA QUE TE CUENTE actividad todo sobre mi., EXCEL.LENTS MATERIALS PER CERT, COMPARTIRA AMB MI I PODER PASSAR-LO A VALENCIÀ. GRÀCIAS ANA !!!!!!!
ACÍ  VOS  DEIXE  EL MATERIALEN ACABAR ELS PADRINS I PADRINES TINGUEREN UNA SORPRESETA, ELS HAVIEM PREPARAT UNA FELICITACIÓ NADALENCA MOLT XULA.
AL DIA SEGUENT COSIREN ELS CALCETINS ELS QUE FALTAVEN JA QUE SOLS TENIEM 4 AGULLES SAQUERES I NO ENS VA DONAR TEMPS A TOTS.
I UNA VEGADA ESTAVA FETA TOTA LA FAENA, ELS CALCETINS VAN DESAPAREIXER DE LA CLASSE.......ELS  DONYETS SE'LS HAVIEN EMPORTAT !!!!!

VOLEU SABER QUE VA PASSAR...... ELS DONYETS ELS DECORAREN EN SA CASA I EL DIA DEL FESTIVAL PEL MATÍ QUAN TORNAREM DE L'ASSAIG...... ALLÍ  ESTAVEN..... PENJATS EN LA CADIRA DE CADA SUPERHEROI...... PLENS DE LLEPOLIES !!!!


TAMBÉ PER A SANDRA I PER A MI QUE ENS HEM PORTAT MOLT BE !!!!I...... JA HE ACABAT.......LLARGUETA PERO VOLIA CONTAR L'EXPERIÈNCIA PERQUE ALS SUPERHEROIS ELS HA ENCANTAT !!!!!!!!

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe