diumenge, 28 de febrer de 2016

SEMINARI SOBRE JOC ESPONTANI.

Aquest cap de setmana hem estat a Fortaleny, el CEIP Sant Antoni Abat, centre innovador que està continuament a la cerca de noves metodologies ens va convidar a participar de la seua activitat i allí que acudirem. Ha estat una experiència molt gratificant compartint amb companyes i companys d'altres centres formes de fer i de ser. 

Sobre tot la presentació per part dels seus creadors de la pàgina

http://imaginelephants.com/es/
Ací recullen el seu treball d'investigació que tracta del Joc espontani. Un documental on entrevisten a un fum d'especialistes i on cadascun aporta el seu punt de vista, donant una visió molt completa del tema.

La pàgina està molt ben montada ja que presenta un document visual de una durada de 50' pero el permet anar directament a la informació que tú necessites. Pots buscar per temes, per entrevistats. 

Jo vos recomane que es prengau un temps i mireu tota l'entrevista, a mi em va fer obrir els ulls sobre la necessitat del joc espontani per al bon desenvolupament dels xiquets i xiquetes, com estem desplaçant aquest tipús de joc tan important, deixant als menuts sense ferramentes per a imatginar, crear, experimentar, enganyar-se. 
Esta nova societat cap a la que anem de sobreprotecció, de pors, de velocitat vertiginosa, de.........., està fent que els xiquets i xiquetes perguen experiencies vitals per a ells i elles.

Bon cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe