dissabte, 12 de desembre de 2015

EL  NADAL  ARRIBA  A  LA  CLASSE DELS SUPERHEROIS. 

FITXES NADAL 5 ANYS

AQUESTES SETMANES ANEM DE CAP.... PREPARAR NADALA, CARTA ALS REIS, AVANÇAR AMB EL NOSTRE PROJECTE SUPERHEROIS, PREPARAR LA VISITA DELS DONYETS, FER EL NOSTRE ARBRE DE NADAL..... I CERT QUE OBLIDE ALGUNA COSA !!....... SIIIIII, LES FITXES QUE ESTEM FENT DE LES COSES QUE PASSEN AL NADAL. 
AQUEST CURS HE PREPARAT AQUESTES FITXES, ORIENTADES A 5 ANYS.


HE PENSAT QUE SERIA UNA BONA ACTIVITAT PER A CONTAR ANAR MODIFICANT EL NÚMERO D'ESTRELLES QUE APAREIX A CADA FITXA. VAN A MIRAR COM S'ESCRIU EL NÚMERO D'ESTRELLES QUE HI HA AL NOSTRE TAULER DEL 100.

PER A TREBALLAR, UN POC PERQUE HI HA MOOOOLT QUE FER, EL NADAL A CLASSE. ESPERE QUE VOS AGRADEN.

LAS DEJO TAMBIÉN EN CASTELLANO: FICHAS NAVIDAD 5 AÑOS.VISITA DELS PADRINS I PADRINES LECTORS.

JA HEM COMENÇAT L'ACTIVITAT DELS PADRINS LECTORS, ELS SUPERHEROIS ESTAN ENCANTATS AMB ELLS I ELLES.

L’apadrinament lector que fem al nostre centre CEIP El Castell de Corbera, és una activitat d’animació a la lectura que consisteix en que alguns alumnes més majors siguen padrins de lectura de xiquets i xiquetes que no tenen assolida la lectoescriptura, a aquestos els anomenen fillols i filloles. Cada padri/na es compromet a ajudar al seu fillol/la  a aprendre llegir. Mitjançant aquesta activitat aconseguirem motivar als dos grups d’alumnes: els majors amb el seu paper de “mestres” i els menuts perquè comencen el procés lectoescriptor. L’activitat la comenzarem el curs 2014-15 amb els alumnes de 6è i els de 4 anys, 2º d’Infantil. despres de valorar els bons resultats, la companya de primer Rosa va decidir seguir l'activitat i hem canviat el format. La reatlizarem 5 anys en companyia de 5é i quan passen a primer continuaran amb els mateixos padrins i padrines.

EN LA PRIMERA SESSIÓ  COMENÇAREM A L'ESTORA, PARLAREM DEL QUE NECESSITAVEN ELS SEUS FILLOS I FILLOLES, MOLT IMPORTANT QUE QUAN TREBALLEN AMB ELS FILLOLS/ES, RECORDEN DIR EL SÓ DE LES LLETRES I NO EL NOM, QUE TINGUEN PACIÈNCIA I QUE SIGUEN CARINYOSOS PERO FIRMES....JAJAJA....POBRES PADRINS I PADRINES QUANTA RESPONSABILITAT. 
ELS VAIG MOSTRAR EL CONTACTE QUE TENIEN QUE SIGNAR COMPROMETENT-SE A TREBALLAR JUNTS,  ASSIGNAREM LES PARELLES I FINALMENT PASSAREN A LES TAULES.

AQUESTA ACTIVITAT ENS OMPLI LA CLASSE DE GENT, DE SOROLL, DE CAOS EN CERTA MANERA PERÒ ENS HEM ADONAT QUE ÉS MOLT PRODUCTIVA TANT PER ALS MENUTS COM PER ALS MAJORS.

AL PRINCIPI ES MOSTREN UN POC NERVIOSOS, DISTANTS..... PERO DURA POC,  RÀPIDAMENT VAN A LA FAENA !!!!
I QUAN ACABAREN  JA TENIEN UNA COMPLICITAT TOTAL.
ELS  SUPERHEROIS  VOS  DONEM  LES  GRÀCIES PADRINES I PADRINS, HO HEU FET MOLT BÉ!!!!!!!

VOS DEIXE EL CONTRACTE QUE SIGNAREN I JA SABEU SI VOLEU FER L'ACTIVITAT I NECESSITEU ALGUNA COSA..... ACÍ ESTEM.


LA PROPERA VISITA ENS AJUDARAN A ESCRIURE LA CARTA ALS REIS MAGS !!!!
.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe