dilluns, 23 de novembre de 2015

FESTA DE LA CASTANYERA AL COLE.

HEM ESTAT TOTA LA SETMANA PASSADA PREPARANT LA VISITA DE LA CASTANYERA..... A MÉS DE LES FITXES QUE FEREM....


ACÍ LA CASTANYERA ESTAVA OMPLINT EL CISTELL, PENSAVA QUE NO HAVIA FET FOTOS D'AQUESTA FITXA I FINALMENT HAN APAREGUT !!!! JAJAJA

TAMBÉ ANAREM A VISITAR A LES AJUDANTES DE LA CASTANYERA, LES QUE PREPAREN TOTES LES CASTANYES I TAMBÉ ELS GALLONETS DE MANDARINES. SENSE ELLES NO PODRIEM FER LA FESTA.TAMBÉ PREPARAREM UNA CISTELLETA QUE ENS HA QUEDAT MOLT REBÉ, ENCARA QUE LA IDEA NO HA SEGUT MEUA, L'HE COPIADA DE AULA TIC: MAGOSTO E DÍA DO PEÓN, ELLS FEREN UNA XULIIISIMA.
I ACÍ ESTÀ LA NOSTRA:
PRIMER PORTAREM ELS TETRABRIKS DE LA LLET RENTATSDESPRÉS ELS VAIG RETALLAR MES O MENYS PER LA MEITAT I VAIG PREPARAR COLA D'EMPAPERAR.
VAIG TREURE  LES PLANTILLES DE LES DOS CASTANYES AMB GOMA EVA MARRÓ I LA PEÇA DE DALT DE LA CASTANYA ERA DE COLOR CARN, TAMBÉ AFEGIREM 2 FULLETES VERDES.


EN UNA SESSIÓ FORRAREM CADASCÚ ELS SEU TETRABRIK AMB PAPER DE COLORS I DEIXAREM QUE S'ASSEQUES DAMUNT ELS RADIADORS, POSEU BAIX UN PLÀSTIC PER A QUE NO S'APEGUE.
 LI POSAREM DOS CAPES, COM PODEU VORE AL MIG ES QUEDA SENSE FORRAR PERO NO HI HA PROBLEMA PERQUE HO TAPARÀ LA CASTANYA.

EN UN ALTRA SESSIÓ VAIG REPARTIR A CADASCÚ LES SEUES PECES I ANAREN RETALLANT-LES, ELS QUE ACABAVEN AGAFAVEN UN CONTE.


EN LA TERCERA SESSIÓ MENTRES ELLS TREBALLAVEN FENT UNA FITXA DE MATES.....SUMANT AMB CARAGOLETS DE PASTA.......JO, ANANT I VENINT.... AMB LES CISTELLES PREPARADES ANAVA CRIDANT-LOS PER A VINDRE A FER LA SEUA CISTELLA. AQUESTES  PISTOLES DE SILICONA SÓN EL MILLOR INVENT DEL MON MUNDIAL !!!!

I..... AMB LES NOSTRES CISTELLES FETES ANAREM PER LA VESPRADA A REBRE LA VISITA DE LES NOSTRES CASTANYERES AL PATI.  GRACIETES A L'AMPA DEL CASTELL I A LES MARES I PARES QUE FEREN LA FESTA POSSIBLE. ESCOLTAREM EL CONTE.


 MOSTRAREM A TOTS I TOTES LA NOSTRA CISTELLA.


 FEREM LA FILA PER A COMPRAR CASTANYES.


LES DEMANAREM.LES PAGAREM.DONAREM LES GRÀCIES.


I ENS LES MENJAREM !!!!!!


I FINS ACÍ AQUESTA ENTRADA QUE EXPLICA AMB TOT DETALL EL QUE HEM ESTAT FERNT PER A LA CASTANYERA !!!!!
EM SEMBLA QUE M'HA QUEDAT UN PELET LLARGA, JAJAJA. ESPEREM QUE VOS AGRADE.


JA TENIM TOTS I TOTES A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS, 5 ANYS !!!!

ANIVERSARI DE XAVI I ADRIANA.

ENS FALTAVEN PER COMPLIR 5 ANYS ELS MÉS MENUDETS, PERO BEN VALENTS... XAVI I ADRIANA. PRIMER CELEBRAREM EL DE XAVI, ESTAVA POC CONTENT ELL !!!

DESPRÉS ELS AMICS LI DONEN EL SEU DIBUIX
 I EL BESET !!!
I... UN BON  BUFIT !!!!

TAMBÉ HEM CELEBRAT EL D'ADRIANA, LA MÉS MENUDETA DE LA CLASSE.... PERÒ MÉS SABUDAAAAA.ENS HA PORTAT UNA COCA DE LLANDA DE XOCOLATE DELS INCREIBLES.
ELS BESETS QUE NO FALTEN !!!


JA PODEM  DIR  QUE A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS TENIM  TOTS 5 ANYS !!


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe