dijous, 19 de novembre de 2015

PRESENTACIÓ DE HULK

ÉSPERE QUE QUEDE BE, ENCARA ESTIC INVESTIGANT !!!!


VOS DEIXE LA PRESENTACIÓ DE HULK I DE HULKA QUE POSE PER A PODER TREBALLAR AQUESTOS SUPERHEROIS AMB TOTA L'INFORMACIÓ QUE HE ANAT ARREPLEGANT. 

I  TAMBÉ  TENIM  NOVETATS  DEL PROJECTE DELS  SUPERHEROIS !!!


RECORDEU QUE JA TENIEM CLARES ALGUNES COSES SOBRE ELS SUPERHEROIS. PODEU PEGAR UNA ULLADA ACÍPER A COMENÇAR A INVESTIGAR AMB MÉS PROFUNDITAT, ESCRIBIREM UNA NOTETA A CASA DEMANANT AJUDA.ENTRE TOTS  ESCRIBIREM LA NOTA I DESPRÉS LA CÒPIAREN, REPASEN CADA PARAULA D'UN COLOR DIFERENT PER A DIFERENCIAR-LES.

QUAN COMENÇAREN A PORTAR-LES ANAREN EXPLICANT EL SUPERHEROI QUE HAVIEN TRIAT I EL QUE HAVIEN ESCRIT D'ELL O D'ELLA.HE ANAT AGRUPANT ELS SUPERHEROIS I EM COMENÇAT PER .....


HULK, VAIG PREPARAR UN POWER POINT, ENCARA NO SÉ COM PENJAR-LO ACÍ PERÒ ESTIC INVESTIGANT, JAJAJA. VOS DEIXE UNA CAPTURA DE PANTALLA ENCARA, QUE ELS DIFERENTS ELEMENTS ANAVEN APAREGUENT... A ELLS ELS FEIA MOLTA IL.LUSIÓ PERQUE CONTAVEN FINS A 3 I ENTRAVA UNA PART DE LA DIAPOSITIVA.


EN UN ALTRA SESSIÓ TORNAREN A VORE LA DIAPOSITIVA I FEREN LA FITXA. JA SABIEM TOTES LES RESPOSTES !!!

ELS  VAIG  PRESENTAR A HULKA..... 


I DECIDIREM TAMBÉ INVESTIGAR SOBRE ELLA.


LA VERITAT ES QUE ELS POWER POINT ESTAN RESULTANT MOLT ÚTILS, JAJAJA.


JA VOS PARLARÉ DE THOR I LA VIUDA NEGRA.

CONTINUANT AMB EL PRESTEC PER A CASA A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS.


 JA VOS VAIG MOSTRAR EN AQUESTA ENTRADA COM ORGANITZAVA EL PRESTEC PER A CASA. ENS FALTAVA COMPLETAR L'ACTIVITAT, EN EL QUE FEM QUAN PORTEM LA FITXA DEL PRESTEC EL DILLUNS AL COLE.
BO, VAIG ACABAR DIGUENT QUE TRIARIEM UNA CARRASSA DE SUPERHEROI, DONCS NO, NO VA GUANYAR AQUESTA OPCIÓ !!!! LES COSES NO PASSEN SEMPRE COM VOLEM.
ELS SUPERHEROIS ANAREN DIGUENT QUIN DIBUIX VOLIEN PER A DECORAR AL LLARG DEL CURS,CADA CURS EN FUNCIÓ DEL NOM DE LA CLASSE TRIEM UN ELEMENT QUE VAN DECORANT AMB GOMETS, EL CURS PASSAT COM EREM PIRATES TRIAREM UN BARRET PIRATA.
AQUEST CURS HO HEM FET AIXÍ.

ELLS  ANAREN DIGUENT QUINES COSES PODRIEM DIBUIXAR:
UN CASC, UNA CARASSETA, UN ANELL AMB SUPERPODERS I UNA CAPA.
FOREN LES COSES QUE TRIAREN. LES POSAREM A L'ESTORA BAIX DE LA NOSTRA CIUTAT DE SUPERHEROIS I VOTAREM.4

EN LA PRIMERA VOTACIÓ TINGUEREM UN EMPAT ENTRE CASC I CAPA,  COM VEGEU, LA CARASSETA DE SUPERHEROI NO VA PASSAR LA PRIMERA RONDA, JAJAJA.
EN LA SEGONA VOTACIÓ VA GUANYAR LA CAPA I ÉS EL QUE VAIG DIBUIXAR EN GRAN I ELLS REPASSAREN AMB RETOLADOR NEGRE.


I JA HO TENIM TOT PREPARAR PER A COMENÇAR.ACÍ JA HAVIEM COMENÇAT..... COM PODEU VORE JA TÉ GOMETS APEGATS !!! VAIG OBLIDAR FER LA FOTO BUIT. JAJAJA.

PER EQUIPS, EL DILLUNS EN ACABAR LES RUTINES, COMENÇEN A MOSTRAR LES SEUES FAENES......

ENS LLIGEN  EL QUE HAN ESCRIT: TITOL DEL CONTE, NOM DEL PROTAGONISTA, LLOC ON PASSA, NÚMERO DEL CONTE, ALTRE TÍTOL INVENTAT I UN DIBUIX.


MOSTREN EL TREBALL ALS COMPANYS I DECIDIM QUANTS GOMETS LI DONEM EN FUNCIÓ DE CADA APARTAT DEL CONTE.DESPRÉS APEGUEN ELS GOMETS A LA SUPERCAPA.JA TENEN TOTS CLAR EL QUE HAN DE FER PER A TINDRE 5 GOMETS.... ÉS EL MÀXIM.
JA VOS MOSTRARÉ MÉS "TREBALLETS". 

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe