dijous, 5 de novembre de 2015

LA TARDOR HA ARRIBAT AL COLE !!!!!!
UN ALTRA PART DEL MES D'OCTUBRE L'HEM DEDICADA A DECORAR L'ENTRADA A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS AMB MOTIUS DE LA TARDOR.
PENSAREM COM PODIEM PORTAR LA TARDOR DINS DEL COLE I A L'ESTORA ANAREM DIGUENT IDEES, VA GUANYAR LA DE JOEL, PERQUE DECIDIREM QUE ERA LA MILLOR: POSAR  FULLES NUGADES AMB UN FIL !!!! I ESCRIURE TARDOR PER A QUE T@TS SABEREN QUE VOLIEN DIR LES FULLES.
HEM DECORAT LA PARAULA TARDOR 2 VEGADES, VAIG FER LES LLETRES, UNA PER FULL I DESPRÉS DINS DIBUIXAREM FULLES, LA VERITAT ÉS QUE DE VEGADES EL MÉS SENZILL QUEDA MILLOR.
ELS SUPERHEROIS ESTAGUEREN MOLT CONCENTRATS PINTANT I RETALLANT LA SEUA LLETRA.

  

     


AÇO  HO FEREM EN DIVENDRES, EL DILLUNS PER LA VESPRADA DECIDIREM MONTAR EL NOSTRE FIL DE FULLES, PEL MATÍ LES HAVIEM ARREPLEGAT DEL PATI. PRIMER QUE RES TENIEM QUE SABER QUE MEDIRIA EL NOSTRE FIL. ANAREM FORA I CONTAREM QUANTES PASSES TENIA DE LLARG EL LLOC ON ANAVEM A POSAR EL NOSTRE FIL PLE DE FULLES. ENS DONAREM CONTER QUE SEGONS QUI FERA LA PASSA ENS EIXIA UN NÚMERO O UN ALTRE.
I DECIDIREM POSAR EL FIL A LA LLARGA I TALLAR !!! JAJAJA.
DESPRÉS GASTAREM EL PAM, MEDIREM AMB LA MA, PER A CONTROLAR LA DISTANCIA ENTRE LES FULLES I COMENÇAREM A MONTAR.I PER ÚLTIM, ELS MES DICÍCIL, TRANSPORTAR ENTRE T@TS LA NOSTRA DECORACIÓ DE LA TARDOR. TOTS I TOTES ELS SUPERHEROIS VAN TINDRE QUE FER UN ESFORÇ IMPORTANT PER A TRANSPORTAR LES FULLES.


SOLS EN QUEDAVA NUGAR LA NOSTRA TARDOR A UN COSTAT I L'ALTRE.L'ALEGRIA ERA DESBORDANT !!!!!!!!!

AL DIA SEGÜENT PENJAREM LES LLETRES I JA TENIEM EL NOSTRE HOMENATGE PARTICULAR A LA TARDOR.EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe