diumenge, 1 de novembre de 2015

HALLOWEEN  A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS.

HEM ESTAT AFAENATS PREPARANT LA NOSTRA CARABASSA DE HALLOWEEN. COM JA SABREU SI HEU ESTAT SEGUINT EL BLOG, AQUESTA ACTIVITAT LA COMENÇAREM AL MATEIX TEMPS QUE LA NOSTRA CARABASSA AMB ELS NOMS DE LES FRUITES DE LA TARDOR.  LA NOSTRA CARABASSA
VAIG RETALLAR PER UN COSTAT ELS COMPLEMENTS I PER L'ALTRE LA CARABASSA. ELS EQUIPS QUE NO FEREN L'ACTIVITAT DELS NOMS DE LES FRUITES, ANAREN OCUPANT ELS RACONS DE L'AULA QUE ES VAN CONVERTIR AMB TALLERS DE PLÀSTICA. UNS PINTAREN AMB RETOLADORS ELS COMPLEMENTS DE LA CARABASSA, ALTRES PINTAREN EL "PESSONET" DE LA CARABASSA I ALTRES LA CARABASSA.
PER DARRERE DE CADA PESSA HI HAVIA QUE ESCRIURE EL NOM.
ELS SUPERHEROIS QUE SÓN MOLT ORGANITZATS JA SABEN QUE NO PODEN CANVIAR DE RACÓ FINS QUE NO S'HA QUEDAT UN ESPAI BUIT EN L'ALTRE I DE VEGADES TENEN QUE ESPERAR UN POQUET.

EN UN ALTRA SESSIÓ ENVERNISSAREN LA CARABASSA I RETALLAREN ELS COMPLEMENTS.

QUAN JA ELS TENIEM RETALLATS ANAVEN A PER LA SEUA BOSSETA DE PAPER, POSAVEN EL NOM I ELS GUARDAVEN DINS.

               

PER FÍ RETALLAREN LA CARABASSA I POSAREM "BELCRO" ALS COMPLEMENTS I UN CORDONET PER A PENJAR-LA A LA PORTA DE LA SEUA HABITACIÓ.


              

              

             

             


             

LES NOSTRES CARABASSES DE HALLOWEEN AMB BOCA, ULLS I NAS INTERCAVIABLES  HAN QUEDAT AIXÍ.I HEM REBUT DESPRÉS DEL PATI LA VISITA DELS ALUMNES DE 6e QUE ENS HAN DUT LLEPOLIES. NO HEM TINGUT GENS NI MICA DE POR !!!!! I AIXÓ QUE HI HAVIEN QUE EN FEIEN DE VALENT.

                         ELS SUPERHEROIS ESTAVEN TANT CONTENTS, QUE DESPRÉS HEM ESTAT BALLANT ALGUNES CANÇONETES DE HALLOWEEN !!!!


I....... AQUESTA HA ESTAT LA NOSTRA FESTA DE HALLOWEEN A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS DEL COLE EL CASTELL DE CORBERA, ENCARA QUE SÉ QUE ALGUNS HAN CONTINUAT AMB LES CELEBRACIONS FINS BEN ENTRADA LA NIT !!!!!!!
ESPERE QUE VOS HAJA AGRADAT.

LA  NOSTRA  CARABASSA.

JA FA DIES COMENÇAREM UNA ACTIVITAT QUE ENS HA MANTES OCUPATS QUASI MIG MES D'OCTUBRE, LA CARABASSA DE LA TARDOR.  COM HEM ESTAT TREBALLANT FRUITES DE LA TARDOR I EL CURS PASSAT PORTAREM UNA CARABASSA AL FORN A TORRAR HEM DECIDIT RECORDAR ELS FRUITS DE LA TARDOR POSANT-LOS DINS D'UNA CARABASSA...... I PRACTICAR LA LECTURA AMB MINÚSCULES !!!!!

COMENÇAREM DIBUIXANT LA CARABASSA, JO, ELLS LA REPASSEN AMB RETOLADOR NEGRE I DESPRÉS LA PINTAREM.UNA  VEGADA PINTADA LA DEIXAREM AL RACÓ DE L'ASSEMBLEA, COM ESTAVEM TREBALLANT ELS FRUITS DE LA TARDOR PERSAREM QUE ESTARIA BE ANAR POSANT-LOS DINS LA NOSTRA CARABASSA.

ELS CARTELLS DELS FRUITS DE LA TARDOR PER A PREPARAR EL JOC MAJÚSCULES I MINÚSCULES QUE ESTÀ FENT PAU, SÓN DE....QUÉ HACEMOS HOY EN EL COLE  ESTAN FANTÀSTICS, JO HE TAPAT EL NOM EN MINÚSCULES, ELLS VAN FENT LA PARAULA I DESPRÉS HO CORREGEIXEN.


UNA VEGADA HAVIEM JUGANT A FER LES PARAULES, VAIG FER FOTOCÒPIA DE LES FRUITES I ELS SEUS NOMS EN MAJÚSCULES I MINÚSCULES.I......LA CLASSE DELS SUPERHEROIS VA ANAR OMPLINT-SE DE CARABASSES, JAJAJA.EL DIA QUE FEREM L'ACTIVITAT DE POSAR ELS FRUITS DE LA TARDOR, UNS EQUIPS ESTAVEN PREPARANT LA NOSTRA CARABASSA DE HALLOWEEN, ALTRES FENT UNA ACTIVITAT DE RECONTE D'MATGES DE HALLOWEEN I ALTRES ANAVEN TRIANT LA IMATGE DE LA FRUITA QUE VOLIEN APEGAR A LA CARABASSA I EL SEU NOM EN MAJÚSCULA I DESPRÉS EN MINÚSCULA.UNA VEGADA TENIEN LA FRUITA, LA RETALLAVEN I ANAVEN A PER EL NOM EN MAJÚSCULA I DESPRÉS ........A PER LES MINÚSCULES, LA FOTO ESTÀ UN POC MOGUDA, JAJAJA LES PRESSES.

PERO PODEU FER-VOS UNA IDEA DE COM QUEDA, APREGUEM LES PARAULES AMB MINÚSCULA I DESPRÉS LA MAJÚSCULA SOLS D'UN COSTAT AMB "CELO".

L'ACTIVITAT HA QUEDAT FANTÁSTICA !!!!! 


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe