dissabte, 24 d’octubre de 2015

CÓM  FEM  EL  PRESTEC  PER A CASA  A  LA  NOSTRA CLASSE.

AQUESTA HA ESTAT LA PRIMERA SETMANA QUE HEM COMENÇAT EL PRÉSTEC A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS.
JA TENIM 5 ANYS I LA FITXA DEL PRÉSTEC ÉS UN POC MÉS COMPLICADETA...... TREMOLANT ESTIC DEL DILLUNS QUAN EM TROBE AMB MAMIS I PAPIS DELS SUPERHEROIS !!!! ÉS BROMETA PERQUE SÓN TOT@S FANTÀSTICS.

A VORE QUE VOS SEMBLA


FITXA PRÉSTEC PER A CASA  SUPERHEROIS 

TAMBÉ VOS DEIXE EL MODEL QUE HE FET PER A L'ESPAI.

FITXA PRÉSTEC PER A CASA ELS ASTRONAUTES, ELS PLANETES, L'ESPAI.
JA VOS POSARÉ COM HAN QUEDAT LES FAENES D'AQUEST PRIMER PRÉSTEC PER A CASA.

CÓM TENIM ORGANITZADA L'ACTIVITAT DEL PRÉSTEC.
1) FEM UN ESPAI A LA BIBLIOTECA D'AULA ON ELS SUPERHEROIS, ANOTEN ELS LLIBRES QUE HAN TRIAT PER A EMPORTAR-SE A CASA EL CAP DE SETMANA, TENIM UNES COL.LECCIÓ QUE SOLS UTILITZEM PER AL PRÉSTEC I NO ESTAN A LA BIBLIOTECA D'AULA, ELS TRAEM EL DIA DEL PRÉSTEC, DIVENDRES.


 CADA SETMANA OMPLIN 2 CASSELLES, LES HE SEPARAT AMB UNA LÍNIA ROTJA, SI EL CONTE SOLS TÉ UN NÚMERO DAVANT LI POSEM EL ZERO. QUAN OMPLIM EL FULL DE REGISTRE, POSEM ALTRE DAMUNT, DESPRÉS ENS GUIA PER A FER EL LLIBRE DEL PRESTEC EN L'ORDRE EN EL QUE S'HAN ANAT EMPORTANT ELS CONTES I ENS PERMET VORE L'EVOLUCIÓ DE CADA XIQUET@.
2) UNA VEGADA TRIAT EL CONTE, ESTAN TOTS ESCAMPATS EN L'ESTORA DE L'ASSEMBLEA, VAN I ANOTEN EL NÚMERO.
 3) AGAFEN LA FITXA I LA POSEN A LA CARPETA DEL PRÉSTEC.CADA XIQUET@ TÉ EL NOM A LA SEUA CARPETA. AQUEST CURS JA SABREU A ESTES ALTURES, QUE TOT GIRARÀ AL VOLTANT DELS SUPERHEROIS, JAJAJA I L'ETIQUETA DE LA CARPETA NO POT SER MENYS. L'HAN RETALLADA I JO L'HE COL.LOCAT AMB "CELO" AMPLE PER DAMUNT JA QUE ELS HA DE DURAR TOT EL CURS. L'ANTERIOR CARPETA LA TINGUEREN EN 3 I 4 ANYS I ES QUE SÓN REQUETE APANYATS !!!!!!

JA ESTÀ PREPARADA PER A EMPORTAR  A CASA.


EL  DILLUNS QUAN VINGUEN FAREM LA CARASSA DE SUPERHEROI ON APEGARAN ELS GOMETS QUE ELS TOQUEN EN FUNCIÓ DEL RESULTAT DE LA FITXA: TÍTOL, Nº, PROTAGONISTA I LLOC ON PASSA EL CONTE 1 GOMET.
           DIBUIX DEL QUE MÉS ELS HA AGRADAT 1 GOMET. 
           TITOL INVENTAT 1 GOMET. 
AÇO HO TRIARAN ELLS ...... PERO ENCARA NO HO SABEN !!!  ANIREM "XARRANT-HO" I ARRIBAREM A EIXE ACORD. JAJAJA!!!
AL PRINCIPI ELS GOMETS COSTEN UN POC I EN UN TRES I NO RES ARRIBEN FINS ALS 4 GOMETS  PERQUE HO FAN TOT SUPERREQUETEBÉ !!!

ESPERE QUE VOS APORTE ALGUNA IDEA I JA SABEU, SI NECESSITEU ALGUNA COSA, ACÍ ESTEM ELS SUPERHEROIS !!!!!
RONDA FINAL LLIBRES DE VACANCES.

I ACÍ TENIM EL LLIBRE DE PAULA !!!! 
ENS VA CONTAR QUE VA VISITAR AQUEST ESTIU UN PANTÀ  I PARLAREM  PER A QUE SERVIA, PARLAREM DE COM SEPARAVEN LA TERRA DE L'AIGUA I FEREM UN EXPERIMENT.

  
POSAREM AIGUA I SORRA  I DESPRÉS LA FILTRAREM AMB UN PAPER. 
DESPRÉS MIRAREM EN INTERNET QUÉ LI POSAVEN PER A QUE ES POGUERA BEURE..... EL CLORO, PER AIXÒ FA EIXE GUST..... I ÉS QUE ESTOS SUPERHEROIS SÓN DE SABUTS !!!!
PAULA HO HA PASSAT DE FÀBULA.

XAVÍ  I PAU NO S'HAN QUEDAT DARRERE !!!

EL QUE MÉS LI HA AGRADAT A PAU ÉS L'ARRIBADA DELS SEU COSINET !!!

SALVA ENS VA CONTAR COM ES FA CARREC DELS SEUS BONSAIS..... EL IAIO L'AJUDA UN POC !!!!HO VA EXPLICAR TOT I TOT ALS AMICS SUPERHEROIS.


LES VACANCES D'ARNAU TAMBÉ FOREN ESPECTACULARS !!!
EL PARC D'ATRACCIONS ÉS EL QUE MÉS ELS VA AGRADAR...... ENS VA CONTAR TOTES LES ATRACCIONS...... "AMB PELS I SENYALS".I ..... ACÍ HO DEIXE !!!!EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe