dissabte, 3 d’octubre de 2015

SOM  SUPERHEROIS !!!!

ENCARA NO HAVIA TINGUT TEMPS DE CONTAR-VOS COM HEM ARRIBAT A SER SUPERHEROIS........NO ENS VA COSTAR MASSA.
COMENÇARÉ PER DIR-VOS QUE VAIG TOBAR UN MATERIAL QUE EM VA SEMBLAR FANTÁSTIC I VA ORIENTAR EL TREBALL A L'AULA ELS PRIMERS DIES.
VOS DEIXE EL ENLLAÇ AL MEU PINTEREST ON ESTÀ L'ORIGINAL.

EL  CENTRE D'INTERÉS D'AQUEST CURS PER A COMENÇAR A TREBALLAR DURANT EL PERIODE D'ADAPTACIÓ TÉ FORMA D'ESCOLA I ANIRA MOSTRANT-NOS LES COSES QUE FAREM DURANT AQUEST CURS QUE FARÀ D'ELL UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE O AIXÒ ESPEREM !!!


  ESTEM  ENCANTATS !!!!

EN  UNA DE LES FITXES HEM DE TRIAR EL NOM DE LA CLASSE.UNA VEGADA HEM ESCRIT COM VOLEM QUE ES DIGA LA NOSTRA CLASSE RETALLEM L'IMATGE I L'APEGUEM DINS DE L'OVAL, DESPRÉS RETALLAREM LA NOSTRA ESCOLA I ARREPLEGAREM TOTES LES FITXES PER A ANAR ANOTANT EN LA PISSARRA EL QUE HA ESCRIT CADA ALUMNE...... ESPERAVA QUE LA VOTACIÓ NO FORA TANT RÀPIDA !!!! ES VEU QUE JA S'HO HAVIEN PARLAT. 

EN LA PROPERA ENTRADA VOS CONTE EL MATERIAL QUE HE
M PREPARAT PER ORGANITZAR-NOS A LA CLASSE I PER A PASSAR LLISTA...... SUPERHEROIS  AL  PODER !!!!!!


PRIMERS DIES... AMB UN POC  DE  RETARD...... SEMPRE TENIM TANT QUE FER !!!!

JA  VOS  HE  AVANÇAT  QUE AQUEST CURS SOM LA CLASSE DELS SUPERHEROIS...... COM  HEM  ARRIBAT  AHÍ?????

EN PRIMER LLOC  DIR-VOS QUE  PREPARAREM UN CARTELL DE BENVINGUDA :  PRIMER MIRAREM LES LLETRES I PENSAREM QUIN MISSATGE TINDRIEN, DEPRÉS DE VEURE QUE POSAVA BENVINGUTS DECIDIREM POSAR-HO AL TAULER DE FORA PER A DONAR LA BENVINGUDA A LA NOVA CLASSE I FINALMENT DECIDIREM ON VOLIEM COL.LOCAR EL NOSTRE COR PER A DECORAR EL CARTELL.ENS  HA  QUEDAT GENIAL !!!!

DESPRÉS COMENÇAREM A RECOL.LOCAR ELS NOSTRES RACONS A L'AULA..... LES FAMÍLIES S'EMPORTEN A CASA ELS JOGUETS I ELS PORTEN ELS PRIMERS DIES EN PERFECTES CONDICIONS.  MOLTES GRÀCIES !!!!APROFITEM PER RECORDAR CONCEPTES.

I...... ANEM PRESENTANT ELS NOSTRE LLIBRET  DE  VACANCES:

 NI PODEU IMATGINAR ELS QUE DONA DE SI AQUESTA ACTIVITAT, EXPLIQUEN AMB TOT DETALL EL QUE HAN FET AL LLARG DE L'ESTIU I ELS LLIBRES ES QUEDEN AL RACÓ DE LA BIBLIOTECA EL TEMPS QUE DESPERTEN INTERÉS..... L'ANY PASSAT ESTAGUEREN TOT EL CURS !!!!!!
HI HA AUTÉNTIQUES "FILIGRANES".

 

ADRIANA ENS VA CANTAR UNA CANÇO  QUE HAVIA DESCOBERT  AQUEST ESTIU  PER A JUGAR A RODA LA MOLA.


ÀLEX  ENS VA PORTAR UNA CAIXA SECRETA QUE NO PODIEM OBRIR FINS QUE NO MOSTRAREM EL SEU LLIBRE A LA RESTA DE LA CLASSE.


 LA  CAIXA TENIA CLOSQUES I SORRA DE GALÍCIA,  I ELS SEU LLIBRE PARAULES QUE HAVIA APRÉS COM BOS DIAS I BOA NOITE.ENS VA AGRADAR MOLT EL TACTE DE LA SORRA  GALEGA I DESCOBRIREM QUE TENIA XICOTETS DIAMANTS QUE BRILLAVEN....ENS DONAREM CONTER QUE EREN LES CLOSQUES QUE DE TANT DE MOVIMENT PER LES ONES ANAVEN DESFENT-SE.

HI HA TANTS LLIBRES FANTASTICS QUE ANIRE MOSTRANT-VOS...QUE BONS !!!

ARA HE DE DEIXAR-VOS, LA PROPERA ENTRADA EXPLICARE COM ENS HEM CONVERTIT AMB SUPERHEROIS !!!!
EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe