diumenge, 24 de maig de 2015

MES SUMES  DE PIRATES !!!!

COM JA VAIG COMENTAR EN UN ALTRA ENTRADA, ELS PIRATES TENIEM LA BOSSETA DE MONEDES PIRATES PER A SUMAR.....HUI  VOS  PORTE  UN ALTRA ACTIVITAT PER A TREBALLAR LES SUMES DE FORMA MOLT SIGNIFICATIVA TAMBÉ, JA QUE ELS XIQUETS I XIQUETES REALMENT MANIPULEN LES QUANTITATS AL MATEIX TEMPS QUE FAN LA FITXA.


PRIMER HE FOTOCOPIAT LA FITXA TAMANY A3 I HEM FET L'ACTIVITAT A L'ESTORA ENTRE T@TS.  PRIMER RETALLEM DAVANT DELLS TOTES LES CALAVERES PER LES LINEES PUNTEJADES I LES DOBLEM CAP AVALL. SEGON ANEM ALÇANT EL NÚMERO DE CALAVERES QUE POSA EN CADA SUMANT DE LA SUMA I FINALMENT CONTEM TOTES LES QUE TENIM AL FINAL.


DESPRÉS  A LA TAULA HAN FET LA SEUA FITXA. ALS  PIRATES ELS HA AGRADAT MOLT AQUESTA ACTIVITAT.

ESPERE QUE A VOSALTRES TAMBÉ VOS AGRADE !!!!!!DESPEDIM  ALS  PADRINS  I  PADRINES.

QUE RÀPID PASSA EL TEMPS !!!  AQUESTA SETMANA  ENS  HEM  ACOMIADAT DELS NOSTRES PADRINS I PADRINES. 
TOTS ELS PIRATES FEREN UNA CARTA D'AGRAÏMENT AL SEU PADRÍ O PADRINA, ELS PARES I MARES ELS AJUDAREN I FOREN TOTES MOLT EMOTIVES.

 

AQUEST  ÉS EL MODEL QUE HE PREPARAT.

TAMBÉ DECORAREM LA CLASSE AMB UNES BANDEROLES PER A REBRE ALS PADRINS I PADRINES.  ELS PIRATES PINTAREN LES LLETRES  REBÉ !!!!!


UNA VEGADA ARRIBAREN A CLASSE, ELS ENTREGAREM LA NOSTRA CARTA I LA LLEGIREM, CADA FILLOL O FILLOLA AL SEU PADRÍ O PADRINA.


DESPRÉS LLEGIREM EN COMPANYIA DELLS UN CONTE... O  DOS.
PER A FINALITZAR......SORPRESA....ELS PADRINS I PADRINES TAMBÉ ENS PORTAREN UN DETALLET  QUE DE SEGUR TOTS ELS PIRATES TINDRÀN EN CASA EN UN LLOC  BEN  ESPECIAL.


TAMBÉ ELS PADRINS I PADRINES, ESCRIBIREN DARRERE DEL PIRATA EL QUE HAVIEN SENTIT FENT L'ACTIVITAT I LO CONTENS I CONTENTES QUE ESTAVEN DELS SEUS FILLOLS I FILLOLES.

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES PADRINES I PADRINS, HO HEU FET T@TS SUPERBÉ..... ESTIC MOOOOOOLT  AGRAïDA PER FER REALITAT AQUESTA ACTIVITAT, SABIA QUE PODIA COMPTAR AMB VOSALTRES, MOLT BÉN ORIENTATS PER JUANI LA VOSTRA TUTORA. BESETS PER A TOTS I TOTES !!!!!

HE DE DIR QUE SÓN ELS PRIMERS ALUMNES QUE VAIG TINDRE QUAN VAIG ARRIBAR A CORBERA I VA SER UN CURS INOBLIDABLE JA QUE, TANT ELS ALUMNES COM LES FAMÍLIES M'ACOLLIREN MOLT BÉ.

VOCABULARI  PIRATA.

AQUESTA SETMANA HEM FET UNA FITXA AMB TOTES LES PARAULES QUE ELS PIRATES HAN ANAT CONEGUENT AL LLARG DEL PROJECTE, CADA PIRATA HAVIA D'ESCRIURE UNA PARAULA A LA PISSARA I DESPRÉS EN LA FITXA ESCRIURE LES QUE MÉS ELS AGRADAREN.LA FITXA.


UNA VEGADA ESCRITES LES PARAULES HAVIEN DE REPASAR-LES AMB DIFERENTS COLORS, LA VERITAT ÉS QUE TOTS ELS PIRATES HAN DIFERENCIAT LES PARAULES I HAN CANVIAT DE COLOR D'UNA PARAULA A L'ALTRA. AIXÒ DEMOSTRA QUE HAN INTERIORITZAT LES DIFERENTS PARAULES......O AIXÒ ÉS EL QUE JO PENSE !!! JA,JA,JA.


EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe