diumenge, 10 de maig de 2015

COMPLETEM LA DITA DE MAIG.

ACÍ VOS DEIXE DOS FITXES MES I JA TENIM ELS MES DE MAIG COMPLET. 
AQUESTA ACTIVITAT ÉS LA PRIMERA VEGADA QUE LA FAIG I LA VERITAT ....... M'HA ANAT MOLT BE PER A TREBALLAR LA LECTOESCRIPTURA, ELS PIRATES JUGUEN AMB LES PARAULES INTENTANT MONTAR LA DITA EN XICOTET GRUP I UNS A ALTRES ES RECOLZEN, QUAN ESTAN TOTS D'ACORD I PENSEN QUE ESTÀ BÉ  HO CONFIRMEN AMB LA DITA ORIGINAL.


AQUESTES SÓN LES PARAULES QUE ELLS RETALLEN I  PER EQUIPS MONTEN LA DITA
EN AQUESTA FITXA COMPLETARAN LES PARAULES FLORS ABELLES CARAGOLS  I VEUS. TAMBÉ FARAN ELS DIBUIXOS DINS DELS RECTANGLES.

AQUESTA COM JA SABREU ÉS LA FITXA FINAL ON INDIVIDUALMENT RETALLEN I APEGUEN LES PARAULES FORMANT LA DITA DE MAIG.

I  ARAAAAA......... VAIG A DINAR !!!!!  JAJAJA.
TRIPULACIÓ PIRATA.

PER A CONÉIXER ELS MEMBRES DE LA TRIPULACIÓ DEL VAIXELL PIRATA, LA CLASSE DELS PIRATES HAN FET  AQUESTES FITXES.  HEM CONEGUT ALS PRINCIPALS MEMBRES DE LA TRIPULACIÓ.

TAMBÉ PODEU PEGAR UNA ULLADA A LES FITXES DE LAURA ABAD, UNA SUPERMESTRA QUE QUAN VAIG ACUDIR A ELLA SENSE CAP PROBLEMA EM VA FACILITAR ELS SEU MATERIAL, GRACIES LAURA.
LAURA CLASSE DELS LLEONS.


HAN  D'OMPLIR ELS BUIT AMB CAPITÀ,  GRUMET COMPLETEM AMB VAIXELL, ESCRIBIM CUINER, CANÓ  I TIMÓ.


APEGUEM  CADA MEMBRE EN EL LLOC CORRESPONENT.
A LA SESSIÓ SEGUENT ELS VAIG FER UNA XICOTETA TRAMPA, JAJAJA...... ELS VAIG AVISAR  I AIXÍ I TOT ALGUNS VAN CAURE EN ELLA.
ANEU EN CONTER PIRATES QUE TINDREU FITXES DIFERENTS, INTENTEU LLEGIR I OMPLIR ELS BUITS SENSE MIRAR EL QUE FAN ELS ALTRES PIRATES.
AQUESTA ÚLTIMA FITXA ÉS LA QUE TENIEM TOTS PER DARRERE.
PER A FER LES SUMES HEM FET SERVIR LA BOSSETA DE MONEDES QUE PREPARAREM I QUE CADA PIRATA TÉ PER A FER AQUESTES ACTIVITATS, PRIMER LA TREBALLAREM ENTREGANT A CADA PIRATA UN CARTONET AMB UNA SUMA I FEREM EL JOC DE LES MONEDES DELS PIRATES.

EN UNA PROPERA ENTRADA VOS POSE UNA FOTO.


EL CANÓ DELS PIRATES.

SEGUIM AMB EL NOSTRE PROJECTE..... QUI HO DIRIA........ ESTEM AL MES DE MAIG I ENCARA MOSTREN UN ENTUSIASME !!!!!!!!
JOSEP ENS HA DUT A CLASSE UN LLIBRET QUE HA FET AMB LA SEUA FAMÍLIA D'UNA EXCURSIÓ A LA COVA DEL DRAGUT  EN CULLERA, S'HA FET UNA FOTO DALT D'UN CANÓ  I HE APROFITAT PER A FER AQUESTA FITXA.LA VERITAT ÉS QUE GRACIES A QUE HI HA GENT QUE COMPARTEIX ELS SEUS PROJECTES, LA TASCA RESULTA UN POC MÉS FÀCIL, PER AIXÒ VOLDRIA QUE PEGAREU UNA ULLADA AL PROJECTE QUE HE FET SERVIR COM A REFERÈNCIA PER A FER AQUESTA FITXA.EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe