diumenge, 8 de març de 2015

DITA DEL MES DE MARÇ : EN MARÇ ÉS HABITUAL UN DIA BO I UN ALTRE MAL.


ACÍ VOS DEIXE LA DITA DEL MES DE MARÇ I ENCARA QUE AQUEST MES TÉ 5 SETMANES EL 17 ESTAREM TREBALLANT FALLES PER AIXÒ SOLS HI HA PER A 4 SESSIONS.

LA PRIMERA SESSIÓ JA L'HEM FET, DISCUTIREM A L'ESTORA QUE VOLIA DIR UN DIA BO I UN DIA MAL I UNA VEGADA JA HAVIEM ARRIBAT A UN ACORD ELS VAIG PRESENTAR LES IMATGES QUE TENIEN QUE APEGAR A LA FITXA.
 UNA VEGADA ACABADA LA FITXA MONTAREN PER EQUIPS LA DITA.FAIG 4 FOTOCÒPIES I LES RETALLE I ELS DIFERENTS EQUIPS JUGUEN A MONTAR-LA.

LA SEGONA SESSIÓ ESCRIURAN LES PARAULES QUE FALTEN.LA TERCERA SESSIÓ ESCRIUREM COSES QUE FEM UN DIA BO I UN DIA MAL.


I LA QUARTA SESSIÓ MONTAREM LA DITA RETALLANT TOTES LES PARAULES I APEGANT-LES EN EL LLOC CORRESPONENT,  Encara que sembla difícil, si han anat jugant amb la dita montant-la entre tots a la taula, aquesta última fitxa la fan sense dificultat.

 JA S'ACOSTA FALLES !!!!

8  DE  MARÇ,  DIA  DE  LA  DONA,  VOS  PRESENTE  A  CHING    SHIH!!!

LA  CLASSE  DELS  PIRATES  SEGUEIX  INVESTIGANT  I  HAN  CONEGUT  A  LA QUE  MOLTS  DIUEN  QUE  VA  SER  LA  PIRATA  MÉS  IMPORTANT  DE  TOTS.


ELS  PIRATES  HAN  COMPLETAT  LA  FITXA  ESCRIVINT LES PARAULES QUE FALTEN. ERA CONEGUDA COM MADAME CHING, ERA DE XINA I AMB ELS SEU MARIT DIRIGIA UNA FLOTA DE 400 VAIXELL. 
Per a treballar el concepte FLOTA hem escampat a l'estora 100 fustetes del racó de les construcción, hem imatginat que eren vaixell i que era la nostra flota. Madame Ching en tenia 4 vegades les nostres fustetes !!!!

HEM  BUSCAT EN EL MAPA DEL MON ON ESTAVA XINA. 
Hem  repassat  Amèrica del nord i del sud que treballarem el curs passat quan ferem el projecte dels indis.
Ho he fotocopiat en A3 i ens ho hem passat a l'estora.


I DESPRÉS HEM APEGAT EL NOSTRE MAPA EN LA FITXA. 


TAMBÉ HEM FET EL NOSTRE VAIXELL PIRATA AMB UN FULL DE PAPER, JA VOS PUJARÉ LES FOTOS QUE LES TINC A LA CAMERA I NO HE TINGUT TEMPS DE DESCARREGAR-LES A L'ORDINADOR, PERÓ  ELS  VAIXELLS ....... HAN QUEDAT GENIALS !!!!!!

ESTA SETMANA TREBALLAREM UN PIRATA ESPANYOL: BENITO SOTO ABOAL.
VOS ADELANTE QUE ERA DE PONTEVEDRA I APROFITAREM PER A REPASAR EL MAPA D'ESPANYA.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe