dissabte, 14 de novembre de 2015

TREBALLEM EL CONTE  LA  CASTANYERA I ELS CARAGOLS.

AQUEST CURS HEM DECIDIT QUE TREBALLAREM A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS LA CASTANYERA I ELS CARAGOLS, EL CURS PASSAT TREBALLEREM AQUEST EL CONTE DE OSCAR MORALES I JOAN ANTOJA DE LA PÀGINA EDU365 QUE PODEU VORE SI PIQUEU ACÍ. AMB COMPANYIA DELS PADRINS VESTIREM A LA CASTANYERA.
I ARA TREBALLEM LA CASTANYERA I ELS CARAGOLS QUE VAIG TROBAR A YUOTUBE QUE ÉS D'ANNA ALONSO I ES DIU MARIA LA CASTANYERA. ACÍ EL PODEU VORE.
I.... TOT EL MATERIAL PER A PODER FER LES FITXES L'HE ACONSEGUIT GRÀCIES AL BLOG EXPLIQUEN DIUEN CONTEN . GRÀCIES DE PART DE LA CLASSE DELS SUPERHEROIS !!!!!
ARA JA VOS DEIXE LES FITXES QUE HE PREPARAT PER A QUE ELS SUPERHEROIS TREBALLEN MARIA LA CASTANYERA.


PRIMER DRAMATIZAREM EL CONTE I ANAREM AL BOSC A BUSCAR CASTANYES I DESPRÉS FEREM LA NOSTRA FITXA DE MARIA LAS CASTANYERA MENTRES ESCOLTAVEM EL CONTE. EL QUE MÉS ELS AGRADA AL SUPERHEROIS ÉS PINTAR AMB ACUAREL.LES.

EN UN ALTRA SESSIÓ TREBALLAREM LA PRIMERA VEGADA QUE MARIA VA A PER CASTANYES I OMPLI EL CISTELL. D'ACI NO TINC FOTOS.PINTAREM A MARIA AMB PINTURES DE FUSTA I ENGANTXAREM EL CISTELL ESCRIBINT LA FRASE ... CASTANYA AL CISTELL !!!!

EN LA TERCERA SESSIÓ HEM FET CARAGOLS DE PASTILINA I ELS HEM APEGAT A LA FITXA.

ENS HA QUEDAT MOLT BE, UNA VEGADA ACABADA HE POSAT COLA TRANSPARENT DAMUNT DE CADA CARAGOL.... NO SIGA COSA QUE S'ESCAPEN !!!

EN LES DOS SESSIONS QUE QUEDEN POSAREM TROSSETS DE FULLES ALS ARBRES I FAREM BOLETES AMB PAPER DE SEDA PER TERRA SIMULANT LES CASTANYES.


I LA FINAL SERÀ OMPLIR LA PAPERINA DE PAPER DE DIARI I APEGAR 3 CASTANYES QUE SON LES QUE ENS VEN LA NOSTRA CASTANYERA QUAN VE AL COLE. GRACIETES A L'AMPA DEL CASTELL.VOS HE POSAT DIFERENTS MODELS DE CASTANYA.... TRIEU !!!

JA PENJAREM FOTO AMB LA RESTA DE FITXES I LA VISITA DE LA CASTANYERA QUE SERÀ EL DIJOUS PER LA VESPRADA.


4 comentaris:

  1. Os han quedado unas fichas preciosas, Carmen. Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Gracias Ana.... siempre se agradecen estas palabras tuyas.... me alegran un montón. Besotes guapaaaaa !!!

    ResponElimina
  3. El conte molt ben interpretat!!!! Ja ja ja..... Castanya o caragol en banya.

    ResponElimina

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe