diumenge, 1 de novembre de 2015

HALLOWEEN  A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS.

HEM ESTAT AFAENATS PREPARANT LA NOSTRA CARABASSA DE HALLOWEEN. COM JA SABREU SI HEU ESTAT SEGUINT EL BLOG, AQUESTA ACTIVITAT LA COMENÇAREM AL MATEIX TEMPS QUE LA NOSTRA CARABASSA AMB ELS NOMS DE LES FRUITES DE LA TARDOR.  LA NOSTRA CARABASSA
VAIG RETALLAR PER UN COSTAT ELS COMPLEMENTS I PER L'ALTRE LA CARABASSA. ELS EQUIPS QUE NO FEREN L'ACTIVITAT DELS NOMS DE LES FRUITES, ANAREN OCUPANT ELS RACONS DE L'AULA QUE ES VAN CONVERTIR AMB TALLERS DE PLÀSTICA. UNS PINTAREN AMB RETOLADORS ELS COMPLEMENTS DE LA CARABASSA, ALTRES PINTAREN EL "PESSONET" DE LA CARABASSA I ALTRES LA CARABASSA.
PER DARRERE DE CADA PESSA HI HAVIA QUE ESCRIURE EL NOM.
ELS SUPERHEROIS QUE SÓN MOLT ORGANITZATS JA SABEN QUE NO PODEN CANVIAR DE RACÓ FINS QUE NO S'HA QUEDAT UN ESPAI BUIT EN L'ALTRE I DE VEGADES TENEN QUE ESPERAR UN POQUET.

EN UN ALTRA SESSIÓ ENVERNISSAREN LA CARABASSA I RETALLAREN ELS COMPLEMENTS.

QUAN JA ELS TENIEM RETALLATS ANAVEN A PER LA SEUA BOSSETA DE PAPER, POSAVEN EL NOM I ELS GUARDAVEN DINS.

               

PER FÍ RETALLAREN LA CARABASSA I POSAREM "BELCRO" ALS COMPLEMENTS I UN CORDONET PER A PENJAR-LA A LA PORTA DE LA SEUA HABITACIÓ.


              

              

             

             


             

LES NOSTRES CARABASSES DE HALLOWEEN AMB BOCA, ULLS I NAS INTERCAVIABLES  HAN QUEDAT AIXÍ.I HEM REBUT DESPRÉS DEL PATI LA VISITA DELS ALUMNES DE 6e QUE ENS HAN DUT LLEPOLIES. NO HEM TINGUT GENS NI MICA DE POR !!!!! I AIXÓ QUE HI HAVIEN QUE EN FEIEN DE VALENT.

                         ELS SUPERHEROIS ESTAVEN TANT CONTENTS, QUE DESPRÉS HEM ESTAT BALLANT ALGUNES CANÇONETES DE HALLOWEEN !!!!


I....... AQUESTA HA ESTAT LA NOSTRA FESTA DE HALLOWEEN A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS DEL COLE EL CASTELL DE CORBERA, ENCARA QUE SÉ QUE ALGUNS HAN CONTINUAT AMB LES CELEBRACIONS FINS BEN ENTRADA LA NIT !!!!!!!
ESPERE QUE VOS HAJA AGRADAT.

2 comentaris:

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe