dijous, 19 de novembre de 2015

CONTINUANT AMB EL PRESTEC PER A CASA A LA CLASSE DELS SUPERHEROIS.


 JA VOS VAIG MOSTRAR EN AQUESTA ENTRADA COM ORGANITZAVA EL PRESTEC PER A CASA. ENS FALTAVA COMPLETAR L'ACTIVITAT, EN EL QUE FEM QUAN PORTEM LA FITXA DEL PRESTEC EL DILLUNS AL COLE.
BO, VAIG ACABAR DIGUENT QUE TRIARIEM UNA CARRASSA DE SUPERHEROI, DONCS NO, NO VA GUANYAR AQUESTA OPCIÓ !!!! LES COSES NO PASSEN SEMPRE COM VOLEM.
ELS SUPERHEROIS ANAREN DIGUENT QUIN DIBUIX VOLIEN PER A DECORAR AL LLARG DEL CURS,CADA CURS EN FUNCIÓ DEL NOM DE LA CLASSE TRIEM UN ELEMENT QUE VAN DECORANT AMB GOMETS, EL CURS PASSAT COM EREM PIRATES TRIAREM UN BARRET PIRATA.
AQUEST CURS HO HEM FET AIXÍ.

ELLS  ANAREN DIGUENT QUINES COSES PODRIEM DIBUIXAR:
UN CASC, UNA CARASSETA, UN ANELL AMB SUPERPODERS I UNA CAPA.
FOREN LES COSES QUE TRIAREN. LES POSAREM A L'ESTORA BAIX DE LA NOSTRA CIUTAT DE SUPERHEROIS I VOTAREM.4

EN LA PRIMERA VOTACIÓ TINGUEREM UN EMPAT ENTRE CASC I CAPA,  COM VEGEU, LA CARASSETA DE SUPERHEROI NO VA PASSAR LA PRIMERA RONDA, JAJAJA.
EN LA SEGONA VOTACIÓ VA GUANYAR LA CAPA I ÉS EL QUE VAIG DIBUIXAR EN GRAN I ELLS REPASSAREN AMB RETOLADOR NEGRE.


I JA HO TENIM TOT PREPARAR PER A COMENÇAR.ACÍ JA HAVIEM COMENÇAT..... COM PODEU VORE JA TÉ GOMETS APEGATS !!! VAIG OBLIDAR FER LA FOTO BUIT. JAJAJA.

PER EQUIPS, EL DILLUNS EN ACABAR LES RUTINES, COMENÇEN A MOSTRAR LES SEUES FAENES......

ENS LLIGEN  EL QUE HAN ESCRIT: TITOL DEL CONTE, NOM DEL PROTAGONISTA, LLOC ON PASSA, NÚMERO DEL CONTE, ALTRE TÍTOL INVENTAT I UN DIBUIX.


MOSTREN EL TREBALL ALS COMPANYS I DECIDIM QUANTS GOMETS LI DONEM EN FUNCIÓ DE CADA APARTAT DEL CONTE.DESPRÉS APEGUEN ELS GOMETS A LA SUPERCAPA.JA TENEN TOTS CLAR EL QUE HAN DE FER PER A TINDRE 5 GOMETS.... ÉS EL MÀXIM.
JA VOS MOSTRARÉ MÉS "TREBALLETS". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe