diumenge, 24 de maig de 2015

DESPEDIM  ALS  PADRINS  I  PADRINES.

QUE RÀPID PASSA EL TEMPS !!!  AQUESTA SETMANA  ENS  HEM  ACOMIADAT DELS NOSTRES PADRINS I PADRINES. 
TOTS ELS PIRATES FEREN UNA CARTA D'AGRAÏMENT AL SEU PADRÍ O PADRINA, ELS PARES I MARES ELS AJUDAREN I FOREN TOTES MOLT EMOTIVES.

 

AQUEST  ÉS EL MODEL QUE HE PREPARAT.

TAMBÉ DECORAREM LA CLASSE AMB UNES BANDEROLES PER A REBRE ALS PADRINS I PADRINES.  ELS PIRATES PINTAREN LES LLETRES  REBÉ !!!!!


UNA VEGADA ARRIBAREN A CLASSE, ELS ENTREGAREM LA NOSTRA CARTA I LA LLEGIREM, CADA FILLOL O FILLOLA AL SEU PADRÍ O PADRINA.


DESPRÉS LLEGIREM EN COMPANYIA DELLS UN CONTE... O  DOS.
PER A FINALITZAR......SORPRESA....ELS PADRINS I PADRINES TAMBÉ ENS PORTAREN UN DETALLET  QUE DE SEGUR TOTS ELS PIRATES TINDRÀN EN CASA EN UN LLOC  BEN  ESPECIAL.


TAMBÉ ELS PADRINS I PADRINES, ESCRIBIREN DARRERE DEL PIRATA EL QUE HAVIEN SENTIT FENT L'ACTIVITAT I LO CONTENS I CONTENTES QUE ESTAVEN DELS SEUS FILLOLS I FILLOLES.

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES PADRINES I PADRINS, HO HEU FET T@TS SUPERBÉ..... ESTIC MOOOOOOLT  AGRAïDA PER FER REALITAT AQUESTA ACTIVITAT, SABIA QUE PODIA COMPTAR AMB VOSALTRES, MOLT BÉN ORIENTATS PER JUANI LA VOSTRA TUTORA. BESETS PER A TOTS I TOTES !!!!!

HE DE DIR QUE SÓN ELS PRIMERS ALUMNES QUE VAIG TINDRE QUAN VAIG ARRIBAR A CORBERA I VA SER UN CURS INOBLIDABLE JA QUE, TANT ELS ALUMNES COM LES FAMÍLIES M'ACOLLIREN MOLT BÉ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe