diumenge, 22 de febrer de 2015

COM  HEM  FET  LA  DISFRESSA  PIRATA:

vos deixe els models que hem utilitzat per a fer la nostra disfresa pirata.

En  primer lloc com  hem  fet  la  nostra ullera de llarga  vista. "catalejo pirata":

2  tubs  de cartó del paper wc.Els  pintem  de  color  negre.  


Una vegada secs, tallem  un  per la meitat i  el  fem que entre dins de l'altre, ha d'anar ajustat perque sino caura, i el tanquem amb celo. Fem dos  forats, un a cada costat i passem un fil grosset que servirà per penjar-nos la nostra ullera al coll.  1  cinta  colorida, que hem apegat amb cola blanca i  bandera  pirata, en el nostre cas la de Jack Calicó, que els xiquets retallen i apeguen.


i TAXANNNNNNN!!!!!


Després hem fet el nostre barret pirata, les families els han retallat en cartolina negra i nosaltres hen apegat la nostra calavera.


Hem fet 2 i hem tallat una cinta de cartolina negra de uns 3 cm d'ampla que hem medit de llarga a cada xiquet per treure la base.

 


Apeguem la calavera pirata d'ossos creuats.Jo  abans de fer les còpies he repassat el voltant de la calavera de color roig per a que fora mes fàcil retallar.


Com no, ens hem posat al muscle el nostre lloro.


Han repassat el lloro per darrere i l'han pintat per els dos costats i deprés els he plastificat, els he engantxat al trage pirata amb celo de doble cara.


Les families han medit la bossa de plàstic a cada pirata per a vore la llargaria, hem tallat als costats per a treure els braços i altre foradet per al cap. Han tallat la bossa pel mig i han fet totes les vores amb cinta adhesiva negra.

La nostra espassa es de cartó i goma eva per al manec.

Una vegada tret el patró es pot fer un poc mes llarga.


Les families han tret la fulla del sable i el tope de dalt amb cartó, el tope de dalt és doble i els pirates l'han pintat de roig.Sandra i jo hem  posat esparadrap de paper en tot el voltant tant del sable i l'han pintat de de platejat i marró.També hem apegat els dos cercles rojos i una vegada secs hem fet tot el contorn amb els esparadap  i ens ha quedat així.Ja  tenim la nostra disfressa pirata !!!!!!


Espere  que  vos  agrade ;D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Encantanda de que comentes.

EL CASTELL Corbera

És l'escola on treballe